Ce inseamna o cariera in HR

Vineri, 14 Februarie 2014, ora 13:45
3484 citiri
Ce inseamna o cariera in HR

Bunele practici in HR sunt interpretate adesea ca un mit, insa daca vrei sa activezi in domeniul recrutarilor trebuie sa stai de vorba cu cel putin un specialist in HR.

Asociatia Nationala a Recrutorilor si 4CAREER s-au gandit la acest aspect si au organizat pentru tine un adevarat eveniment, in care ai ocazia sa interactionezi cu specialisti precum Nicoleta Litoiu, Director C.C.O.C, sauDaniela Lorincz, HR Business Partner la Wolters Kluwer Romania.

Nicoleta Litoiu iti poate vorbi despre ce inseamna consiliere in cariera a unui specialist HR, in timp ce Daniela Lorincz iti va vorbi, concret, despre ce presupune o cariera in HR.

"Dorim sa te alaturi acestor evenimente pentru ca intentia noastra este aceea de a desfasura o dezbatere interactiva care sa ne permita sa ne impartasim experientele in ceea ce priveste diferitele moduri de recrutare si sugestii pentru imbunatatirea acestor procese", spun organizatorii, intr-un comunicat remis Business24.

Desigur, daca informatiile pregatite de specialisti nu sunt suficiente, potri profita de sesiunea de interbari si raspunsuri dar si de o jumatate de ora de networking, in care poti afla tot ceea ce te intereseaza.

Intalnirea "Bune practici in HR" va avea loc la Marshal Garden Hotel din Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 50B, sector 1, miercuri, pe 19 februarie 2014.

Participarea la eveniment costa 25 lei, pret in care intra numai coffe-break pentru ca "ne dorim sa fie un eveniment nonformal", spun organizatorii, care mentioneaza ca plata se efectueazain avansprinOPsaucard.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cariera in HR, #networking specialisti HR, #evenimente cariera HR , #Resurse umane