Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bechtel a informat AJOFM Cluj de cele 510 concedieri

Bechtel a informat AJOFM Cluj de cele 510 concedieri

Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj a primit, miercuri, o notificare din partea companiei Bechtel, prin care firma isi anunta intentia de a disponibiliza 510 angajati, din cei aproape 2.000, transmite NewsIn. 

Directorul executiv al AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat, miercuri, corespondentului NewsIn, ca pentru ziua de joi va convoca Departamentul de Resurse Umane al Bechtel, sindicatul angajatilor si Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj, pentru a discuta detaliile.

"Ne notifica despre faptul ca vor concedia 510 persoane.


Alte date nu avem, motiv pentru care vom convoca maine o intalnire cu toti factorii.


Concedierea face parte din procedura initiala de concediere colectiva, in care scria ca perioada in care vor avea loc concedierile va fi 6 - 30 aprilie", a afirmat Don.


Bogdan Sgarcitu, directorul de comunicare al Bechtel, nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii acestei stiri.


La inceputul lunii februarie, conducerea Bechtel a anuntat ca intentioneaza sa pastreze 300 din cele 1.933 de persoane care lucreaza la Autostrada Transilvania.


Ulterior, Bogdan Sgarcitu, directorul de comunicare al Bechtel, a anuntat, la inceputul lunii aprilie, ca firma a decis sa amane concedierea colectiva pana la finalizarea unor negocieri cu statul roman privind plata datoriilor si finantarea lucrarilor pe anul 2010.


Negocierile au inceput in data de 15 aprilie si vor dura pana la finalul anului.


Marti, directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a anuntat ca Bechtel trebuie sa reia procedura de concediere colectiva a angajajtilor, daca mai doreste sa faca acest lucru, deoarece procedura deja demarata ar fi trebuit incheiata in data de 6 aprilie - la 45 de zile de la demararea ei. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1319 ori
Citeste mai multe despreajofm angajati bechtel cluj