ANOFM va organiza in august 178 cursuri de formare profesionala gratuita

Miercuri, 29 Iulie 2009, ora 16:59
2087 citiri
ANOFM va organiza in august 178 cursuri de formare profesionala gratuita

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) va organiza, in august, 178 de programe de formare profesionala gratuite de care vor beneficia 3.877 de someri, cele mai multe fiind pentru lucratori in comert, a anuntat, miercuri, institutia, potrivit NewsIn.

Meseriile si calificarile in care vor fi pregatite cele mai multe persoane sunt lucrator in comert - 527 de persoane, operator introducere, validare si prelucrare de date - 506 persoane, operator calculator electronic si retele - 218 persoane, lucrator in cultura plantelor - 207 persoane, bucatar - 192 persoane, agent de paza si ordine - 177 persoane, lucrator in structuri pentru constructii - 158 persoane, lucrator finisor pentru constructii - 143 persoane, inspector resurse umane - 141 persoane si zidar-pietrar-tencuitor - 114 persoane.

De asemenea, oferta agentiilor pentru ocuparea fortei de munca mai cuprinde si cursuri penru meseriile de lucrator in tamplarie, asistent manager, asistent relatii publice si comunicare, tapiter, frizer coafor manichiurist pedichiurist, ospatar, confectioner articole din piele si inlocuitori, tamplar universal, sudor, administrator pensiune, zidar, instalator de instalatii tehnico-sanitare si de gaze, stivuitorist, montator pereti si plafoane din ghips carton, contabil, inspector de protectia muncii, viticultor, barman, comerciant produse alimentare sau nealimentare, patiser, manager resurse umane, manager de proiect, formator, inspector de protectia muncii, dulgher, comunicare in limba engleza, mozaicar-faiantar, florar decorator si asfaltator.

Cele mai multe cursuri vor fi organizate in judetele Maramures si Mures (cate 12 cursuri), Bucuresti (11 cursuri), Dambovita (9 cursuri), Calarasi si Valcea (cate 7 cursuri).

 

#anofm, #cursuri, #formare, #profesionala , #Resurse umane

Curs valutar

1 EUR = 4.9704 RON

-0.0025

1 USD = 4.5850 RON

0.0101
  1. Unul dintre cei mai importanți angajatori din țară dă afară 10% din muncitori. Cum justifică decizia compania cu peste 12.000 de angajați
  2. Planificarea financiară pentru o familie tânără: cum se face și ce priorități ar trebui să ai
  3. Navigând în lumea bancară: cum să alegi banca potrivită pentru nevoile tale?