ANOFM aloca peste 1,4 milioane lei pentru consultanta in afaceri

Duminica, 03 Iulie 2011, ora 13:40
2152 citiri
ANOFM aloca peste 1,4 milioane lei pentru consultanta in afaceri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) aloca 1,4 milioane lei, fara TVA, pentru servicii de consultanta in afaceri si in management, pentru servicii conexe si de consultanta in relatii cu publicul, potrivit unui anunt online citat de NewsIn.

"Obiectivul general al proiectului il constituie specializarea si perfectionarea in vederea imbunatatirii competentelor profesionale ale personalului Serviciului Public de Ocupare (SPO)", se arata in caietul de sarcini de pe site-ul e-licitatie.ro.

Astfel, personalul SPO format corespunzator poate furniza servicii eficiente si de calitate care sa conduca la ocuparea deplina a clientilor SPO contribuind astfel la realizarea obiectivului general al Programul Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

Ofertantii trebuie sa ofere servicii de consultanta in afaceri si in management si servicii conexe, respectiv consultanta in relatii cu publicul pentru activitati specifice managerului de proiect, in cadrul echipei de management a proiectului "Comunicare personalizata cu grupurile tinta ale Serviciului Public de Ocupare (SPO) - Contract de finantare - POSDRU/95/4.2/S/61654)".

Contractul va fi atribuit in urma unei licitatii restranse si accelerate.

"Incepand cu data de in 1 iulie 2011, managerul de proiect a inaintat demisia catre conducerea ANOFM, avand o perioada de preaviz de 45 de zile calendaristice. In pus, contractul incheiat intre ANOFM si managerul de proiect actual urma sa expire in data de 31 octombrie 2011, proiectul avand termen de finalizare in data de 30 noiembrie 2013 ", potrivit datelor publicate in caietul de sarcini.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 iulie 2011, ora 12:00.

Durata contractului va fi de 28 de luni de la data atribuirii

#anofm, # consultanta, # anofm afaceri, # management , #Resurse umane