Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

AcademiadeAfaceri.ro a lansat cursul online de Comunicare si Relatii Publice in Afaceri

AcademiadeAfaceri.ro a lansat cursul online de Comunicare si Relatii Publice in Afaceri

Cursul doreste sa ofere tuturor celor interesati posibilitatea de a se forma in domeniul comunicarii, imaginii si al relatiilor publice, utilizand exemple practice adaptate mediului de afaceri romanesc.

Sistemul de e-learning Academia Britanica de Afaceri si Comunicare este rezultatul activitatilor de cercetare si studiere a mediului academic romanesc, a sistemelor de e-learning existente pe piata si a tehnicilor moderne de pedagogie.

Echipa AcademiadeAfaceri.ro este compusa din specialisti in marketing, comunicare, relatii publice, finante, drept, psihologie si resurse umane care au realizari deosebite si o experienta indelungata in domeniile in care activeaza. Asistentii de curs sunt marketing manageri, magistrati, psihologi, traducatori autorizati sau lingvisti cu o vasta experienta profesionala.

Sistemul de e-learning a fost conceput sa raspunda nevoilor de perfectionare continua si dezvoltare profesionala a tuturor categoriilor de cursanti, oferind cursuri gratuite sau cu taxe simbolice care au in componenta continuturi de calitate bazate pe activitatea practica din diverse domenii si experienta proprie a specialistilor care le-au realizat.

Business and Communication Research Center este un centru de cercetare si dezvoltare de solutii inovative in domeniul afacerilor si stiintelor comunicarii, specializat in oferirea de solutii de e-learning, de modele pedagogice inteligente cat si de studii si analize enonomice si sociale. B.C.R.C. a fost infiintat in 2004 ca centru privat de cercetare si este societate de training si cursuri online autorizata de ORC conform cod CAEN 8042.

AcademiadeAfaceri.ro reprezinta rezultatul a peste 10 luni de cercetare si dezvoltare continua si implementare a unui sistem pilot de e-learning adaptat mediului educational si de afaceri romanesc care are ca scop oferirea de servicii gratuite sau cu taxe simbolice pentru perfectionare continua si dezvoltare profesionala care se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa evolueze si sa se dezvolte profesional prin intermediul unui sistem modern si interactiv de invatamant, indiferent de resursele financiare de care dispun. In ianuarie 2005, AcademiadeAfaceri.ro a trecut din stadiul de proiect pilot in stadiu de serviciu permanent, optimizat in permanenta conform cerintelor si preferintelor cursantilor.

Foarte important este rolul social pe care il are acest sistem de e-learning, oferind posibilitatea persoanelor cu resurse financiare limitate sa beneficieze de programe moderne de perfectionare si dezvoltare profesionala prin intermediul burselor de studii Business.Europe'2007 - MBA Premium sau English.Communication-Europe'2007. In anul 2005, AcademiadeAfaceri.ro a oferit peste 3.000 de burse de studii in domeniul afacerilor si comunicarii in limba engleza.

Procesul de invatare se realizeaza prin metode moderne si interactive, iar cursurile contin: suportul scris care include interventii tip-rezumat sau smart-point care puncteaza informatiile deosebit de importante, seminarii online, discutii libere, aplicatii practice, simulari de cazuri, analiza de modele practice. AcademiadeAfaceri.ro ofera cursuri online realizate pe baza de programe moderne care pun accent pe informatia concreta si utila prin intermediul continuturilor de calitate bazate pe activitatea practica din mediul de afaceri si experienta proprie a specialistilor care le-au realizat.

Cursantii beneficiaza de un orar flexibil de invatare pe care si-l stabilesc in mod independent, metode eficiente de invatare si fixare a cunostintelor bazate pe aplicatii practice, discutii libere, simulari de cazuri si analiza de exemple si modele concrete si nu in ultimul rand asistenta prompta si de calitate din partea profesorilor sau a asistentilor de curs.

Printre cursantii reprezentativi care au ales cursurile online si programele de pregatire si dezvoltare profesionala din domeniul afacerilor oferite de AcademiadeAfaceri.ro se numara functionari din Ministerul Finantelor, consilieri din cadrul Ministerului Justitiei si Ministerului Sanatatii, prefecti, magistrati, directori si functionari ai companiilor bancare, persoane cu functii de conducere din cadrul societatilor comerciale private pana la simpli angajati, persoane aflate in cautare unui loc de munca sau studenti. Acest lucru demonstreaza rolul deosebit de important pe care l-a avut AcademiadeAfaceri.ro in mediul de afaceri romanesc in anul 2005.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1903 ori