Se cauta director de design pentru o corporatie norvegiana. Stii pe cineva?

Vineri, 11 Martie 2016, ora 13:40
2204 citiri
Se cauta director de design pentru o corporatie norvegiana. Stii pe cineva?

Cunoscutul headhunter George Butunoiu anunta deschiderea unei oportunitati interesante pentru un inginer talentat cu aptitudini manageriale si viziunea unui designer.

Se cauta un Director de design pentru o corporatie norvegiana din domeniul tehnologiei inalte, lider global in tehnologie si printre putinele din lume in domeniul sau de activitate, se arata intr-un comunicat remis Business24.

Este vorba despre o firma care produce componente industriale speciale, dintre care o buna parte unicat, printr-o tehnologie sofisticata. Incepand cu acest an, compania a decis sa faca proiectarea componentelor si in Romania (inclusiv pentru cele unicat), pentru clienti din toata lumea.

Noul Director va fi subordonat Country Managerului si va conduce acest departament de design. E unul dintre putinele joburi din tara, in domeniul inaltei tehnologii industriale, care necesita creativitate inginereasca totala, multidisciplinara (mecanica, hidraulica, electrica, pneumatica, automatizari, standarde internationale etc.), incepand de la cautarea solutiilor pentru o anumita problema tehnica ridicata de catre clienti, la analizarea lor si la alegerea versiunii finale, la proiectarea componentelor, si pana la lansarea lor in productie si testarea rezultatelor finale.

"Cautam un inginer cu multa experienta de proiectare in sisteme complexe din domeniul inaltei tehnologii, capabil sa creeze produse si solutii tehnologice unicat, de la zero, si sa aiba un profil managerial solid. Limba engleza trebuie cunoscuta foarte bine. Cunoasterea limbilor germana si/sau franceza constituie un avantaj (se lucreaza mult cu fabricile din Franta, Germania si Norvegia) ", sustine George Butunoiu.

Daca esti interesat de acest job trimite un CV in limba engleza la adresa gb@georgebutunoiu.com. Stii pe cineva care s-ar potrivi? Da-i de veste!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director design corporatie Norvegia, #job director design, #job inginer , #Oferte munca