Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Joburi in IT, jackpot-ul pentru cei pregatiti. Care sunt cerintele si salariile

Joburi in IT, jackpot-ul pentru cei pregatiti. Care sunt cerintele si salariile


IT-ul ramane unul dintre cele mai bine platite domenii chiar si pe timp de criza. Vezi care sunt joburile disponibile si cerintele pentru acestea.

In prezent, un programator software, indiferent daca este developer, team leader, project manager sau software architect are toate sansele sa fie recrutat cu un salariu de 1.500 pana la 2.000 de euro pe luna pentru un nivel mediu, potrivit unui studiu Trenkwalder.

In cazul pozitiilor de management, salariul creste pana la 5.000 euro pe luna si poate chiar sa depaseasca aceasta suma.

Programator, 3-5 ani experienta, 1.000-2.000 de euro

Multitek Design angajeaza programatori seniori atat in regim part-time cat si in regim full-time, nivelul salarial propus fiind de 1.000-2.000 de euro, anunt postat pe site-ul de recrutare Myjob.

Candidatul ideal trebuie sa sa fie proactiv, atent la detalii si sa aiba capacitatea de finaliza la timp proiectele. Alte cerinte sunt: implementarea API-urilor, scheme de baze de date pentru noi componente.

Candidatul ideal trebuie sa aiba capacitatea de a oferi solutii personalizate pentru probleme de business.

Programator, 2-3 ani nivel de experienta, 1.000-2.000 de euro

Asisoft Media cauta doi programatori cu 2-3 ani de experienta, oferindu-le un nivel salarial cuprins intre 1.000-2.000 de euro. Candidatul ideal trebuie sa experienta pe platforma .NET, sa cunoasca ASP.NET, HTML, CSS, JavaScript, sau Ajax.

In plus, trebuie sa fi lucrat in Microssoft SQL, TSQL, iar cunostinte de programare in C++ sunt considerate un avantaj.

Inginer IT, Avira Soft SRL

Avira cauta ingineri IT. Candidatul ideal trebuie sa fi absolvit o facultate de profil sau echivalentul in ani de experienta in acest domeniu.

Printre cerintele obligatorii se numara: cunostintele de programare in C/C++, experienta de lucru in platforma Linux si API.

In plus, utilizarea la un nivel avasat a limbii engleze si gandire analitica orientata catre investigarea unor probleme sunt deasemenea cerinte obligatorii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4358 ori