Vrei un job temporar? vezi care sunt optiunile vara asta

Sambata, 25 Iunie 2011, ora 12:20
2933 citiri
Vrei un job temporar? vezi care sunt optiunile vara asta

Pentru un salariu de pana la 2.500 de lei te poti angaja ca tehnician, electrician si mecanic, prentru ca acestea sunt cele mai cautate profesii de catre angajatori, in aceasta vara. 

Primul loc in topul profesiilor il ocupa postul de tehnician (cu salariu intre 1.400-2.500 lei), urmat de cel de electrician (cu salariu intre 1.200-2.200 de lei), mecanic (cu salariu1.200-2.200 de lei), manipulanti, lucrator comercial, confectioner textil, operatori de productie si ambalatori, potrivit topului Trenkwalder, prezentat de cotidianul Gandul.

"In urmatoarele luni va creste considerabil numarul angajatilor temporari datorita sezonalitatii anumitor sectoare de munca si a flexibilitatii legislatiei", a declarat pentru Gandul Bogdan Florea, director general Trenkwalder.

Chiar daca salariile isi vor pastra nivelul din 2010, anul acesta motivarea angajatilor se va face prin bonusuri si prime, potrivit directorului vitat.

Angajatorii prefera sa incheie contracte pe perioada determinata, lucru care a dus la o scadere cu 4% a numarului de angajati care au primit oferte de angajare permanenta, in primele cinci luni din 2011.

Numarul de contracte pe perioada nedeterminata a scazut si din nevoia companiilor de a completa numarul necesar de angajati.

Astfel contractele pe perioada nedeterminata sunt sunt incheiate, cel mai adesea, pentru posturi de coordonare, de management, conducere, dar si executie si productie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#job temporar, # oferte job temporar, # optiuni loc de munca temporar, # job, # temporar , #Oferte job