Locuri de munca: Germania, Spania sau Italia vor sa angajeze romani. Afla in ce domenii

Joi, 02 Februarie 2012, ora 09:29
4902 citiri
Locuri de munca: Germania, Spania sau Italia vor sa angajeze romani. Afla in ce domenii

Unul din patru angajatori din tarile vest europene cauta forta de munca din afara granitelor, companiile orientandu-se catre est europeni. In prezent sunt disponibile aproape 17.000 de joburi in strainatate pentru romani.

Tarile pentru care forta de munca din Romania reprezinta o solutie pentru acoperirea deficitului de personal sunt Germania, Marea Britanie, Italia, Spania si Franta, potrivit unui studiu realizat de firma de recrutare ManpowerGroup, citat de Realitatea.net.

Angajatorii din Germania cauta personal in sectoarele productie, utilitati, comert si agricultura, iar cei din Italia productie, comert, utilitati si constructii.

Companiile din Spania au nevoie de personal pentru hoteluri si restaurante, transport si logistica, cele din Marea Britanie cauta forta de munca in sectorul hotelier, iar firmele din Franta angajeaza in constructii.

Aproape 17.000 de joburi sunt disponibile in strainatate pentru romani, potrivit Tjobs, portal care reuneste ofertele de locuri de munca in strainatate a peste 560 de agentii de recrutare.

#locuri de munca strainatate, #angari strainatate, #locuri de munca Spania, #locuri de munca Italia, #romani Marea Britanie, #locuri de munca Franta , #Oferte job