Se cauta ingineri si aviatori in strainatate. Vezi ce oferte ai

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 08:01
3643 citiri
Se cauta ingineri si aviatori in strainatate. Vezi ce oferte ai

Locurile de munca din strainatate la care pot aplica romanii sunt din ce in ce mai variate. Se cauta de la piloti de elicoptere, la ingineri de petrol si gaze.

Daca iti cauti un loc de munca in strainatate, ar trebui sa stii ca se gasesc oferte din cele mai variate. Conform site-ului Tjobs.ro, compania Apache a scos la concurs 12 locuri de munca in Egipt, in domeniul resurselor naturale.

Compania, care se afla pe piata de aproape 60 de ani, cauta in special ingineri, angajati in domeniul petrolului si gazelor, dar si consultanti si manageri.

Aceste oferte de munca in strainatate sunt destinate candidatilor cu studii superioare si cu experienta. Pentru unele posturi, experienta necesara poate sa ajunga chiar la 10 ani. Angajatorul nu ofera detalii despre pachetele salariale, insa mai multe detalii pot fi gasite online.

Angajari in aeronautica

Compania Moog, un important furnizor de componente pentru industria aeronautica, pentru constructorii din Formula 1 si chiar pentru industria de aparatura medicala, face angajari in Germania.

Sunt scoase la concurs 7 locuri de munca in domeniile Inginerie si IT (Hardware). Pentru angajari, se cer studii in domeniul tehnic, experienta anterioara relevanta si, de regula, si cunostinte de limba engleza. Formularul de aplicare este disponibil online.

Lidl angajeaza in Olanda

Lantul german de supermarketuri LIDL, cu peste 150.000 de angajati in toata lumea, cauta personal pentru Olanda. Exista oferte din domeniile Marketing, PR, Publicitate, Juridic, IT, Consultanta, Audit, Management, Contabilitate, dar si muncitori in supermarket.

Se cauta atat candidati tineri, fara experienta si studii superioare, cat si candidati cu studii superioare si experimentati in domeniu, aplicatiile putand fi depuse online.

Pilot de elicopter in Abu Dhabi

In Orientul Mijlociu, Abu Dhabi Aviation este recunoscut drept cel mai mare operator comercial de elicoptere, cu 54 de astfel de aparate, plus numeroase avioane. Numarul persoanelor angajate de companie a trecut de 800, insa in continuare se fac constant angajari.

In Abu Dhabi se cauta piloti de elicoptere, piloti de avioane si ingineri de intretinere, mai multe detalii putand fi gasite online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri munca strainatate, #joburi strainatate, #locuri munca europa, #locuri munca arabia , #Locuri munca in strainatate