Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 550 de joburi disponibile in strainatate, prin reteaua EURES. Norvegia cauta doi frizeri! Vezi si alte oportunitati

Peste 550 de joburi disponibile in strainatate, prin reteaua EURES. Norvegia cauta doi frizeri! Vezi si alte oportunitati


Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia lucratorilor romani, prin intermediul retelei EURES, un numar de 551 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, Malta si Germania.

Conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in Spania sunt disponibile 164 de locuri de munca pentru agricultori, in Malta - 158, majoritatea pentru soferi de autobuz, iar in Germania sunt 87 de locuri pentru soferi de camion.

De asemenea, Marea Britanie ofera 61 de locuri de munca, majoritatea pentru macelari, iar Cehia dispune de 30 de locuri de munca, pentru operatori CNC si forjori.

Totodata, in Belgia sunt disponibile 28 de locuri de munca, in Finlanda - 11, Luxemburg - 10, iar in Norvegia, doua locuri pentru frizeri, prin reteaua EURES.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 3927 ori
Citeste mai multe desprelocuri munca strainatate joburi EURES