Locuri de munca in strainatate: Germania cauta postasi, iar Marea Britanie asistente medicale

Luni, 04 August 2014, ora 16:40
2617 citiri
Locuri de munca in strainatate: Germania cauta postasi, iar Marea Britanie asistente medicale

Germania cauta factorii postali cu cunostinte de limba germana, in Franta se cauta personal pentru restaurante, iar Marea Britanie are nevoie de asistenti medicali pentru azile de batrani, prin reteaua Eures.

Un angajator din Germania cauta 40 de factori postali, in zona Stuttgart, pentru efectuarea de servicii postale, curierat, predare de colete si scrisori la destinatie, cu mijloace de transport adecvate (auto si biciclete), sase zile pe saptamana, conform Mediafax.

Angajatorul precizeaza ca cei care vor ocupa posturile vacante vor avea concediu anual de 26 - 30 de zile.

Candidatii interesati trebuie sa aiba carnet de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa, cunostinte de limba germana (A2). Factorii postali vor fi remunerati cu 2.000 euro/luna, asigurarile sociale fiind incluse. Contractul este pentru o perioada determinata de sase luni, cu posibilitatea preluarii ulterioare pe perioada nedeterminata.

Cei interesati pot trimite CV, diplome si recomandari pe adresa de e-mail: hochdorfer@HKS-Gruppe.de.

In Marea Britanie sunt disponibile posturi de asistent medical

In Marea Britanie sunt disponibile 30 de posturi de asistent medical in trei azile pentru ingrijirea persoanelor varstnice.

Pentru ocuparea acestor posturi se cer studii de specialitate, experienta de cel putin un an, engleza la nivel mediu iar experienta in lucrul cu persoane varstnice constituie avantaj.

Contractele sunt pe perioada nedeterminata iar angajatorul precizeaza ca ofera un pachet salarial avantajos.

In Franta, la Annecy, in Pirineii Orientali si in Haute Savoie, sunt vacante trei posturi de ajutor de bucatar. Pentru aceste locuri de munca, candidatii trebuie sa aiba cel putin un an de experienta si sa vorbeasca limba franceza.

Contractele vor fi pe perioada nedeterminata, iar angajatorul ofera salarii de 2.400 de euro, 2.260 de euro, respectiv 1.850 de euro/luna.

Cei interesati pot trimite CV si scrisoare de intentie in limba franceza la adresa: moncv@anteo-restauration.fr.

Acelasi angajator francez mai cauta un bucatar-sef, care sa faca meniuri si sa coordoneze echipa in bucatarie, un patiser-sef care sa preparare deserturi si inghetate, precum si un sef de rand in sala de restaurant, care sa vegeheze la buna derulare a activitatii pe randul de mese atribuit.

Pentru ocuparea acestor posturi, angajatii trebuie sa mai fi lucrat anterior cel putin un an pe pozitii similare si sa vorbeasca limba franceza.

Cei interesati de postul de bucatar-sef trebuie sa stie ca durata contractuala este de doar patru luni iar salariul de 2.100 de euro pe luna.

Contractul pentru patiser-sef este pe perioada nedeterminata si salariul, de 2.500 de euro lunar, iar seful de rand in sala de restaurantsunt este cautat pentru doua luni, iar salariul este de 2.100 de euro lunar.

Acelasi angajator francez mai are nevoie, pentru perioada nedeterminata, de un bucatar asistent, care sa primeasca si sa stocheze marfurile, dar si sa inlocuiasca bucatarul-sef, salariul oferit fiind de 2.500 de eruo lunar, de un muncitor necalificat, pentru trei luni, care sa debaraseze mese si sa asigure curatenie in restaurant, salariul fiind de 1.600 de eruo/luna, dar si de un sef de sala, pentru perioada nedeterminata, care sa fie responsabil cu gestionarea unui restaurant din Haute Savoie pentru un salariu lunar de 2.300 de euro.

#locuri munca, #locuri de munca strainatate , #Locuri munca in strainatate