Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Locuri de munca in Germania pentru studentii romani: Pana cand poti aplica

Locuri de munca in Germania pentru studentii romani: Pana cand poti aplica


Studentii romani care doresc sa lucreze in Germania in vacanta de vara pot aplica pentru ocuparea unui post prin intermediul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al institutiei, pentru unul dintre cele 30 de locuri de munca disponibile, pot aplica studentii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii, si care au cunostinte bune sau foarte bune de limba germana.

Posturile vacante sunt in domeniul hotelier - gastronomic, gastronomia de sistem (fast-food), productia industriala si domeniul serviciilor.

Studentii care au domiciliul in Bucuresti sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din acest municipiu se pot adresa consilierului Eures din cadrul AMOFM Bucuresti, in vederea inregistrarii aplicatiilor.

Inregistrarea se va putea face pana pe data de 14 februarie 2020, in intervalul luni - joi (intre orele 10:00 - 15:30), respectiv vineri (in intervalul orar 10:00 - 13:00).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2498 ori