Joburi in strainatate: Ce companii isi deschid portile

Vineri, 18 Mai 2012, ora 13:01
3554 citiri
Joburi in strainatate: Ce companii isi deschid portile

Cauti un job in strainatate? Poti alege un loc de munca in Europa sau te poti aventura intr-o tara araba. Business24 iti prezinta posturile vacante in marile companii multinationale, potrivit tjobs.

Miniclip - Portugalia & Londra

Iti plac jocurile? Atunci poti imbina utilul cu placutul fiindca unul dintre gigantii site-urilor dedicat jocurilor online scoate la concurs opt joburi in Portugalia si sase joburi in Londra. Se cauta, in principal persoanel specializate in Software, precum programatori specializati pe diferite limbaje de programare, dar si un responsabil pentru comunicare.

Daca iti doresti sa aplici pentru joburile din Londra, aici au fost scoase la concurs si posturi de junior assistant in departamentul financiar al companiei.

Compania nu ofera nici un detaliu despre conditiile de angajare sau pachetele salariale oferite, rezumandu-se sa prezinte viitoarele sarcini pentru cei care vor fi angajati. Site-ul peste 65 de milioane de jucatori intr-o luna.

Mall-uri - Cipru

Daca iti cauti un job sezonier intr-o destinatie atractiva, poti alege Cipru. Cea mai mare companie care opereaza supermarketuri si centre comerciale de tip mall, Orphanides, ofera cinci posturi in domeniile Logistica, Consultanta si Management.

Asfel, iti poti depune CV-ul pentru un controlor de stocuri, asistent de contabilitate, manager de achizitii, manager de marketing sau chiar managerul mall-ului.

Cerintele difera de la un post la altul. Pentru functiile de conducere se pune accentul pe experienta, studii superioare si calificari profesionale.

Moshid Haider Darwish LLC - Oman

Nu e o decizie prea usoara sa te muti in Oman pentru un loc de munca, insa pot fi numeroase avantaje. MHD este un grup de companii cu activitati diverse, de la industriile automotive, electrica, electronica pana la IT, inginerie si chimie.

Grupul are peste 1000 de angajati, iar usa este deschisa si pentru salariati. In prezent, compania a scos la concurs peste 60 d elocuri de munca in domenii precum constructii de mqasini, comert, vanzari, ingineri, petrochimie, logistica si administratie, mecanica, service, it, contabilitate, finante, dar si management.

In ceea ce priveste fisa postului, cerintele difera, insa de regula se cere experienta pe un post similar, care poate varia intre 1 si 6 ani. Atentie insa, unele joburi sunt rezervate exclusiv celor de nationalitate omaneza. Salariile trec de 1.000 de euro, iar in unele cazuri pot ajunge si la 5.000, insa in afara de limba engleza, pe care ar fi indicat sa o vorbesti fluent, daca esti interesat de astfel de joburi, pregateste-te pentru o viata noua, intr-o lume cu alte mentalitati.

Quintiles - Spania

Personalul medical continua sa fie la mare cautare in strainatate. Quintiles este o companie multinationala care ofera servicii de consultanta si intermedire intre firmele farmaceutice si beneficiarii medicamentelor produse de acestea.

Compania ofera peste 20 de joburi in Spania, in departamentele comert, consultanta, management si cercetare. Angajatorul nu ofera foarte multe detalii cu privire la conditiile de angajare si pachetele salariale, insa iti ofera posibilitatea de a aplica online.

#locuri munca strainatate, #locuri munca it, #locuri munca spania, #locuri munca Portugalia, #locuri munca strainatate medicina , #Locuri munca in strainatate