Joburi "de vis" in strainatate: Ce giganti si-au deschis portile

Marti, 15 Mai 2012, ora 09:01
3946 citiri
Joburi "de vis" in strainatate: Ce giganti si-au deschis portile

Cauti un loc de munca departe de turbulentele economice din Europa? Marile gurpuri multinationale isi deschid portile la inceput de vara.

Shell sau ANZ Bank sunt doar doi dintre gigantii care iti asteapta CV-ul. Iata ce joburi sunt libere in strainatate, potrivit portalului Tjobs.

Shell - SUA

Cunoscutul prodicator si distribuitor d eproduse petroliere, cu activitati in peste 90 de tari din lume a scos la concurs peste 300 de locuri de munca, toate in Statele Unite.

Domeniile din care vin aceste oferte sunt extrem de variate. Inginerie, Consultanta / Audit / Management, Chimica / Petrochimica, Energetica, Logistica sau chiar Juridic. Ofertele de munca vin din mai multe state, insa majoritatea sunt din Texas.

Compania are, in prezent aproximativ 93.000 de angajati in toata lumea. Shell a raportat un profit de 7,7 miliarde de dolari, cu 11% mai mare decat cel din 2011, cand s-a inregistrat un profit de 6,3 miliarde de dolari. Compania a mai anuntat si ca va oferi dividende pentru primul trimestru al 2012, in valoare de 0,43 dolari per actiune, cu 2,4% mai mult decat in urma cu un an.

Almond Resorts - Insulele Caraibe

Ti-ai dorit un job de vara in arhipelagul Insulelor Caraibe? Acuk e momentul potrivit. Compania hoteliera Almond Resor ofera locuri de munca in Barbados. In acest momeny sunt disponibile joburi in departamentele: Contabilitate, resurse umane si control de achizitii de produse alimentare si bauturi.

La cerintele de angajare, compania pune cel mai mare accent pe experienta anterioara, cerand intre 3 si 5 ani. Iar pentru postul de resurse umane trebuie sa te pregatesti cu privire la legislatia din Barbados.

Cazare este asigurata si platita.

Air France - Paris

Compania a fuzionat de curand cu KLM, iar in prezent ofera servicii pentru zeci de milioane de pasageri anual. Air France are peste 70.000 de angajati in toata lumea, insa a deschis usa pentru noi salariati. Potrivit portalului de joburi, Air France a scos la concurs peste 20 de locuri de munca in Paris.

Compania aeriana cauta candidati pentru agenti comerciali, pentru reprezentanti in biroul de presa, ofiter de logistica, mecanic de aeronave, inginer de dezvoltare dar si piloti.

In anuntul de recrutare, compania a precizat ca ofertele sunt disponibile pentru mai multe nivele de califiacre profesionala, de la absolventi de liceu, pana la persoane cu studii superioare cu master. Pentru a aplica trebuie sa-ti creezi un cont pe pagina Air France.

ANZ Bank - Australia

Daca criza din zona euro te sperie, te poti retrage in zone mai sigure, precum Australia. ANZ (New Zeeland Bank), cea mai mare a patra banca din Australia anunta joburi vacante in aceasta perioada. Activitatea bancii a inceput in Singapore in anul 1972.

Institutia bancara a anuntat 23 de joburi libere in Songapore in domenii precum contabilitate, finante, servicii clienti, call center sau administratie.

Cerintele angajatorului difera in functie de job. Exista, insa, posturi de conducere pentru care nu se specifica niciun nivel de educatie.

Marile banci din Australia au ramas in mare parte profitabile in perioada crizei financiare in conditiile in care economia australiana a evitat recesiunea, iar guvernul a introdus garantii pentru a sprijini vanzarea de obligatiuni. ANZ Bank este unul din cei mai mari angajatori ai tarii, avand aproximativ 40.000 de angajati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#locuri munca strainatate, #locuri munca Australia, #locuri munca sua, #loc munca Shell, #locuri munca Air France , #Locuri munca in strainatate