Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

joburi in strainatate

Grecii angajeaza 600 de romani in hoteluri de lux

Grecii angajeaza 600 de romani in hoteluri de lux


Hotelierii greci cauta personal calificat in Romania la noul Targ de joburi Work&Travel Grecia 2013 organizat in Bucuresti, in zilele de 3, 9 si 10 martie 2013, punand la dispozitia tinerilor romani peste 600 de locuri de munca din industria ospitalitatii.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, agentia de recrutare US Travel, targul se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in afara granitelor tarii, in meseriile de ospatar, barman, receptioner, valet, camerista, maseur, ajutor bucatar si bucatar, pentru hoteluri si resorturi exclusiviste de 4 si 5 stele.

Durata contractului de munca este intre 3 - 7 luni, salariile incadrandu-se intre 450 - 600 euro in functie de postul ocupat si de experienta. Masa si cazarea vor fi asigurate de catre angajator.

Candidatul ideal trebuie sa aiba intre 18 si 35 ani, cu sau fara experienta in domeniul HORECA si cunostinte de limba engleza la nivel conversational.

In cadrul acestui targ, participantii vor avea acces la toate detaliile privind programul Work&Travel Grecia direct de la hotelierii greci si vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul.

US Travel este o organizatie care se adreseaza tinerilor, in special studentilor dornici de un schimb cultural international de tip Work and Travel, Work&Study, Teach in sau Internship.

Compania de recrutare pune a dispozitia tinerilor locuri de munca in SUA si Canada, dar si in Spania, Grecia, Marea Britanie, Islanda sau Franta. Din 2013 au fost introduse programele Teach in Thailanda, Work&Travel Islanda, Work&Travel Mexic, Work in Singapore.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1985 ori