Giganti care isi deschid portile: Locuri de munca in strainatate

Marti, 20 Martie 2012, ora 08:12
5140 citiri
Giganti care isi deschid portile: Locuri de munca in strainatate

Visezi la un job intr-o companie multinationala? Apple, Voestalpine sau cea mai mare companie de cai ferate din SUA si-au deschis portile pentru noi angajati.

Daca esti in cautarea unui loc de munca in strainatate, atunci arunca o privire pe ofertele "culese" de Business24 de pe portalul de joburi tjobs.ro.

Job la Apple

Cea mai apreciata companie de IT din lume anunta joburi vacante in China. Apple are disponibile 100 de locuri de munca in statul chinez, in domenii precum IT, inginerie, marketing si PR, design si grafica, call-center, finante, resurse umane si vanzari.

Majoritatea posturilorse adreseaza candidatilor cu studii superioare si cu o minima experienta in domeniu.

Compania nu precizeaza insa salariile oferite.

Marina comerciala - Grecia

Grecii sunt cunoscuti pentru afacerile in domeniul transportului maritim, iar compania Danaos este una din cele mai mari, cu o flota de 62 de nave cu care efectueaza anual transporturi de peste 8.000 de milioane de tone de marfa.

Compania greaca face angajari in domeniul transportului maritim, incepand de la angajati care curata puntea pana la ofiterii superiori de marina.

Cunostintele de limba engleza pot constitui un avantaj, iar experienta de cativa ani in departamentul de operare al unui vas maritim iti cresc sansele de a obtine un loc de munca bun in cadrul acestei companii maritime grecesti.

Reprezentantii companiei nu ofera detalii cu privire la salariile oferite, insa, daca consideri ca esti persoana potrivita pentru acest tip de job, poti aplica online.

Companie cai ferate - SUA

Asa-zisul "CFR" din SUA are disponibile mai mult de 90 de locuri de munca vacante in SUA. Amtrack este o companie de cai ferate destinate transportului de pasageri, care activeaza in 46 de state din SUA si din Canada, operand peste 300 de trenuri zilnic.

Angajatorul ofera posturi pentru mai multe nivele de studii si experienta in munca.

Domeniile vizate sunt extrem de variate, de la inginerie, IT, vanzari pana la transport, reparatii, mecanica, service, curatenie, intretinere sau chiar contabilitate.

Compania nu face referire cu privire la pachetele salariale oferite.

Constructia de masini - Austria

Voestalpine, o companie multinationala, care produce in principal piese pentru constructia de masini, a anuntat ca dispune de 13 joburi vacante in Austria. Reprezentantii companiei au anuntat ca doresc ingineri metalurgici si de automatizari, electricieni clasici si specializati pe intretinere, agenti de vanzari, experiti in resurse umane, manageri sau personal de birou.

Daca iti doresti sa aplici pentru posturi tehnice, trebuie sa ai studii superioare sau acreditari specifice. Exista insa si posturi unde aptitudinile fizice sunt mai importante decat studiile superioare.

La sfarsitul lunii ianuarie, investitorul austriac si-a reluat activitatea si in Romania, la fabrica din Giurgiu, dupa depasirea unui litigiu cu fostul constructor.

Investitia companiei in Romania se ridica la circa 20 de milioane de euro si va genera peste 90 de locuri de munca in prima etapa, urmand ca in etapa finala, cand se va lucra la capacitate maxima, numarul de angajati sa treaca de 200.

#locuri munca strainatate, #locuri munca Apple China, #locuri munca companie cai ferate SUA, #locuri munca tjobs , #Locuri munca in strainatate