Cauti job in strainatate? Marile companii ofera sute de locuri de munca

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 08:10
4928 citiri
Cauti job in strainatate? Marile companii ofera sute de locuri de munca
HP, Coca-Cola sau Auchan cauta angajati

Pentru cei care-si doresc sa lucreze in afara tarii, multinationalele scot la concurs sute de locuri de munca platite cu sume astronomice.

In timp ce majoritatea corporatiilor taie fara mila din numarul de angajati, companii precum HP sau Coca-Cola cauta candidati din toata lumea pentru a ocupa sute de joburi disponibile.

HP SUA cauta IT-isti

Celebra companie fondata in 1939 de Bill Hewlett si Dave Packard, ofera 690 de locuri de munca in SUA, conform site-ului Tjobs.ro. Producatorul de calculatoare si imprimante are nevoie mai ales de specialist in domeniul IT, o cerinta de baza fiind ca acestia sa fie absolventi de studii superioare.

Pentru o parte din aceste locuri de munca se cauta persoane cu cetatenie americana, insa exista si posture disponibile pentru cei care au doar studii liceale si nu au "buletin de SUA".

Doritorii pot aplica online.

Coca-Cola angajeaza in Austria

Daca SUA este prea departe, puteti alege sa aplicati pentru un loc de munca in cadrul unui furnizor Coca-Cola din Austria. Coca-Cola Hellenic este cel mai pare distribuitor al celebrei bauturi in Europa, fiind pe piata din anul 2000.

Joburile scoase la concurs sunt de: muncitori, laborant, instalator, conducator de motostivuitor, electrician, marketing-manager sau personal pentru o fabrica de productie de sirop de artar.

Cea mai mare parte dintre posturi sunt cu norma intreaga, insa se cauta si personal part-time. Aproape toate joburile sunt oferite in estul tarii, in landul Burgenland, iar inscrierile la concurs se pot face online.

Auchan se extinde in Franta

Cu toate ca are deja 260.000 de angajati, lantul de supermarketuri prezent in 12 tari din Europa si Asia, continua sa caute personal.

Momentan sunt disponibile joburi in Franta. Auchan si-a impartit aceste locuri de munca pe trei mari domenii: conducerea la nivel inalt, managementul de cadre si angajatii simpli.

Daca la nivel de conducere studiile superioare si experienta sunt absolut necesare, ca simplu angajat aceste cerinte nu mai sunt obligatorii. Salariul nu este precizat, insa in pachet intra si formari profesionale, prime sau beneficii.

#locuri munca strainatate, #joburi strainatate, #top companii, #locuri munca sua, #locuri munca europa , #Locuri munca in strainatate