Targ de joburi sub umbrela ASE, in martie

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 16:44
2819 citiri
Targ de joburi sub umbrela ASE, in martie

Academia de Studii Economice din Bucuresti organizeaza, in perioada 20-21 martie 2013, targul de locuri de munca si de practica "ASE Job & Internship Fair".

In cadrul targului de joburi si internship vor participa companii care isi desfasoara activitatea in domeniile: financiar-bancar, asigurari si brokeraj, contabilitate, audit si consultanta, managementul resurselor umane, marketing, cercetare de piata si publicitate, comert, turism, IT-telecom, imobiliar, energie, precum si din alte domenii economice, de administratie si de afaceri, de interes pentru studenti si absolventi.

Studentii si absolventii vor avea ocazia de a discuta cu reprezentantii companiilor participante despre oportunitatile oferite in dezvoltarea carierei.

Targul este organizat in cladirea Ion N. Angelescu, din cadrul ASE Bucuresti, prin intermediul Asociatiei Absolventilor ASE - ALUMNI ASE si in parteneriat cu Uniunea Studentilor ASE (USASE).

In anul 2013, Academia de Studii Economice implineste 100 de ani de la infiintare, iar ASE Job & Internship Fair face parte din seria de evenimente festive organizate pentru aniversarea centenara a universitatii.

La aceasta editie a targului A.S.E. Job & Internship Fair sunt asteptati sa participe peste 5000 de studenti si absolventi.

#locuri munca, #targ joburi ASE, #loc munca Romania , #Locuri de munca in Romania