SRI recruteaza absolventi de liceu

Sambata, 17 Martie 2012, ora 14:15
6540 citiri
SRI recruteaza absolventi de liceu
Absolventii se vor pregati la Academia Militara

Serviciul Roman de Informatii selecteaza 28 de candidati pentru pregatirea acestora la Academia Tehnica Militara (ATM).

Cele mai multe locuri alocate SRI sunt in domeniul sistemelor informatice militare, in anul universitar 2012-2013, a informat serviciul special, conform Agerpres.

SRI are alocate 23 de locuri la Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare din cadrul ATM: 16 locuri la specializarea "Calculatoare si sisteme informatice pentru securitatea nationala", 5 locuri la specializarea "Transmisiuni" si 2 locuri la "Echipamente si sisteme electronice militare".

Alte 5 locuri sunt alocate SRI-ului la "Facultatea de Mecatronica si Sisteme Integrate de Armament": un loc la specializarea "Armament, aparatura artileristica si sisteme de conducere a focului", 2 locuri la "Munitii, rachete, explozivi si pulberi", un loc la "Blindate, automobile si tractoare", un loc la specializarea "Constructii si fortificatii".

Din totalul celor 28 de locuri alocate SRI la ATM, numai 3 sunt pentru fete.

Studiile dureaza 4 ani, iar absolventii vor fi incadrati la SRI ca ofiteri-ingineri.

Probele de concurs sunt limba engleza si matematica-fizica, la care se adauga probele eliminatorii: interviu de selectie, evaluare psihologica preliminara, teste de inteligenta, examinare medicala si probe sportive.

Candidatii trebuie sa aiba diploma de bacalaureat si varsta de pana la 23 de ani impliniti in cursul acestui an.

La acestea se adauga mai multe conditii, printre care si acceptul candidatilor sa fie verificati privind activitatea si comportamentul lor.

Candidatii trebuie sa mai accepte si verificari de securitate privind determinarea unor eventuale elemente de incompatibilitate referitoare la accesul la informatiile secrete de stat.

#angajari sri, #academia militara, #locuri de munca armata, #locuri munca romania , #Locuri de munca in Romania