Intalnire intre studenti si angajatori la 360 grade Career Event

Joi, 21 Martie 2013, ora 18:14
1855 citiri
Intalnire intre studenti si angajatori la 360 grade Career Event

360 grade Career Event 2013 se desfasoara intre 8 si 12 aprilie, cu 6 workshopuri, 7 vizite la companie, 11 prezentari de companie, 2 prezentari de tehnologii noi si 11 companii prezente la Employers' Lounge, activitati care au ca scop informarea si instruirea studentilor pentru a-i pregati in formarea unei cariere de succes.

Organizat de asociatia studenteasca Best Bucuresti, cu sprijinul Universitatii Politehnica Bucuresti, evenimentul le ofera studentilor oportunitatea de a participa la multiple activitati orientate pe consolidarea viitorului lor profesional.

360 grade Career Event isi deschide portile luni, 8 aprilie 2013, cu o conferinta in cadrul careia oameni de succes din sfera universitara si cea corporativa vor dezbate, alaturi de reprezentanti ai organizatiilor studentesti, propriile viziuni asupra primilor pasi in cariera.

Intre 9 si 12 aprilie, studentii sunt asteptati la Aristocats Bistro, unde vor putea participa la prezentari de companie si workshop-uri care le vor oferi o viziune actualizata asupra initierii unei cariere in domeniul dorit. Astfel, tinerii vor putea sa afle ultimele noutati din mediul profesional si vor putea sa aiba contact direct cu reprezentantii companiilor participante Amadeus, Assa Abloy, BRD, Bricsys, CCOC,Coca Cola, Endava, European Patent Office, GHF, Hilti, HP, KPMG, Microsoft, Misys, Saint-Gobain, Schneider Electric, Schlumberger, Tenaris, TotalSoft, Ubisoft.

Vineri, 12 aprilie, reprezentantii companiilor ii asteapta pe studenti pentru o interactiune directa si deschisa in cadrul Employers' Lounge. Pe langa activitatile desfasurate la locatia mai sus mentionata, studentii vor avea posibilitatea sa experimenteze direct felul in care se lucreaza intr-un anumit departament prin vizitele la sediile companiilor.

#locuri de munca 2013, #eveniment cariera, #260 Career Event , #Joburi studenti