BookLand Evolution, locul in care iti gasesti vocatia

Marti, 10 Martie 2015, ora 14:20
1613 citiri
BookLand Evolution, locul in care iti gasesti vocatia
foto: More Than Pub

Cateva dintre cele mai marcante personalitati ale Romaniei lanseaza liceenilor si studentilor din Bucuresti o propunere de nerefuzat: o intalnire timp de trei ore in cadrul careia isi pot descoperi vocatia si gasi solutii pentru viitorul profesional, cu prilejul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.

Evenimentul se va desfasura incepand cu data de 9 martie 2015 la Academia de Studii Economice (Facultatea de Marketing, Aula Magna), tinerii fiind invitati sa participe gratuit de luni pana vineri (9-13 martie), in intervalul orar 18:00-19:20 (liceeni) si 19:30-21:00 (studenti).

Printre personalitatile care au raspuns deja pozitiv invitatiei Bookland Evolution se numara: Camelia Sucu (Antreprenor in serie, CEO Class Living, Public figure), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, om de televiziune), Mihai Gainusa (TV Host), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent), Andrei Gheorghe (Prezentator si realizator de emisiuni radio si TV) si Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms).

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 11 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Ploiesti.

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie - 4 decembrie).

Peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt asteptati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Mai multe detalii pe book-land.ro.

#Bookland Evolution eveniment tineri, #eveniment consultanta cariera tineri , #Joburi studenti