BizCamp, prima editie nationala si mai mult entuziasm

Marti, 27 Martie 2012, ora 17:01
1301 citiri
BizCamp, prima editie nationala si mai mult entuziasm

De cati tineri profesionisti e nevoie pentru a avea o generatie de lideri? Cat trebuie sa citesti pentru a te considera pregatit? De cat curaj e nevoie pentru inceputul de cariera pe care ti-l doresti?

BizCamp te invita sa descoperi singur raspunsul la aceste intrebari prin temele propuse, specialistii pe care ii vei cunoaste si resursele pe care ti le impartaseste in cadrul celei de-a 7-a editii.

Cele doua zile ale evenimentului sunt dedicate orientarii profesionale si dezvoltarii personale ale tinerilor prin instrumente moderne de formare: conferinte, workshopuri si seminarii, o adevarata oportunitate pentru a interactiona cu antreprenori, traineri si manageri din companii, tineri ambitiosi si pasionati de ceea ce fac.

Aceasta editie dezvolta, intr-o maniera interactiva, patru teme principale Career Strategy, Life And Goal Management, Emotional Intelligence si Personal Branding prin care vei avea posibilitatea sa descoperi oameni noi, modele de urmat, domenii de interes pentru cariera ta, sfaturi si sugestii pentru definirea ta profesionala.

Prima editie natinala

Din dorinta de a ajunge la studentii din intreaga tara, BizCamp se va desfasura la nivel national, dupa cum urmeaza:

23 - 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson - Bucuresti;

03 mai, la Hotel Ramada - Iasi;

08 mai, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill - Cluj;

10 mai, Hotel Timisoara - Timisoara.

Ce va contine aceasta editie

Va fi lansata a 11-a editie a Ghidului de Cariera, care printr-un format profesionist, dar colorat si entuziast, te informeaza si motiveaza prin articole, concursuri, exercitii de psihologie si de perspicacitate, sfaturi si interviuri cu mentori.

BizCamp ofera oportunitati multiple pentru cunoasterea mediului corporate in care iti doresti sa te dezvolti prin posibilitatea depunerii CV-ului la locatia evenimentului pentru a-l trimite ulterior acestora, dar si prin sesiunile de consultanta face-to-face cu reprezentanti din companii care se vor desfasura in pauza dintre conferinte si workshopuri.

Vei avea acces la cultura organizationala corporatista, la cerintele si deopotriva, la asteptarile existente in piata, direct de la specialisti din domeniu.

Daca te-am convins si vrei sa participi la BizCamp, editia a 7-a, in oricare dintre orasele in care ajungem, inscrie-te pe site: www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html

#BizCamp eveniment studenti, #BizCamp eveniment joburi , #Joburi studenti