Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce companii IT ofera stagii de pregatire pentru studenti

Ce companii IT ofera stagii de pregatire pentru studenti


Studentii din facultatile cu profil IT&C se pot inscrie in aceasta vara la stagii de practica in companii ca BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe.

Studentii pot castiga in vara aceata intre 150 si 500 de euro, daca se inscriu in cadrul celei de-a VIII-a editie a programului "Stagii pe bune".

Dupa opt ani de la lansarea acestui program, s-au efectuat 1.800 de stagii de practica la care au participat 7.500 de studenti din marile centre universitare.

Programul national de stagiatura Stagii pe Bune propune plasarea studentilor facultatilor cu profil IT&C in stagii de practica, desfasurate pe durata verii, in companiile din domeniul IT&C.

Participand la Stagii pe Bune, studentii isi completeaza activitatile practice din facultate, dobandind cunostinte tehnice, invatand sa lucreze in echipa si imbunatatindu-si abilitatile de comunicare.

Companiile participante au ocazia sa cunoasca tineri talentati, care pot deveni angajatii companiilor dupa finalizarea studiilor.

Programul Stagii pe Bune este organizat de la prima editie de catre Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C (ASPI), care grupeaza tineri profesionisti din IT&C-ul romanesc.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 2525 ori