Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Joi incepe Targul de joburi pentru tineri

Joi incepe Targul de joburi pentru tineri
Peste 400 locuri de munca sunt disponibile la Targul de joburi pentru tinerii profesionisti "Arenele carierei"Acesta se va desfasura in perioada 30 martie -1 aprilie 2006, la Galeriile Artexpo, de la Teatrul National Bucuresti.
Ofertele de munca sunt pentru toate nivelurile de experinta, incepand de la pozitii de practica, burse de excelenta, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita cinci ani de experienta.

Domeniile cele mai bine reprezentate in cadrul targului de joburi sunt sectorul bancar (100 joburi), IT&C (100 joburi), constructii (50 joburi), inginerie (50 joburi), telecomunicatii (50 joburi), bunuri de larg consum (50 joburi), farmaceutice (30 joburi).

Ofertele de munca pot fi regasite pe site-ul evenimentului www.ecareer.ro, precum si in cadrul standurilor de prezentare, de la Targul de job-uri. Persoanele care doresc sa ajunga in baza de selectie a companiilor trebuie sa isi inscrie CV-ul online la adresa www.ecareer.ro.

Bloombiz.ro


Investmania.ro - Primesti 10.000 vRON si inveti sa investesti pe Bursa !

Nextcar.ro - Viitoarea ta masina te asteapta! Masini noi si second-hand.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1930 ori