Angajatorii europeni cauta forta de munca. Vezi ce salarii ofera

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 15:43
2477 citiri
Angajatorii europeni cauta forta de munca. Vezi ce salarii ofera

Angajatori din Irlanda, Ungaria, Danemarca, Norvegia si Spania cauta, prin reteaua europeana de ocupare Eures, medici, ingineri, bucatari sau slefuitori, pentru care ofera salarii de pana la 60.000 de euro anual.

Prin reteaua europeana de ocupare, Irlanda anunta vacantarea a 40 de posturi de transator de carne. Angajatorul precizeaza ca acestia vor lucra in fabrica, ca parte a echipei de dezosare, realizand transarea si felierea carnii la viteza de linie. Acest post va implica "obiective de productie provocatoare" si solicitare fizica pentru perioade lungi de timp, in frig.

Pentru ocuparea acestor posturi, angajatorul cere experienta in dezosarea carnii de vita si experienta de lucru intr-un volum mare de procesare a carnii. Candidatii sunt avertizati ca acest post va implica statul in picioare pentru perioade lungi, miscarea regulata, de ridicare, impingere si transportul de greutati, lucrul intr-un mediu rece (patru grade sau mai putin), indoire, aplecare, miscari repetitive din mana, rasucirea partii superioare a corpului.

De asemenea, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza. Salariul oferit este de 8,65 de euro pe ora iar contractele sunt pe perioada nedeterminata.

In Ungaria sunt disponibile patru posturui de inginer mecanic, pentru care se cer studii superioare, experienta, cunostinte de limba maghiara, germana si engleza. Angajatorii nu precizeaza ce salarii ofera.

In Norvegia pot fi ocupate doua posturi de bucatar pentru preparate indiene, de persoane calificate si cu experienta de cinci-zece ani. Angajatorul precizeaza ca experienta europeana in bucatarie cu specific indian constituie un avantaj.

Candidatilor li se cer bune cunostinte de limba engleza si li se ofera un salariu anual cuprins intre 31.000 si 43.000 de euro brut/an, in functie de calificare si experienta. Contractele oferite sunt permanente si cu norma intreaga.

Ce asteptari au angajatorii

In Danemarca pot sa isi gaseasca un loc de munca medicii, fiind anuntate cinci posturi libere, in specializarile psihiatrie, radiologie, cardiologie, ginecologie si geriatrie. Angajatorii solicita specializare si experienta in domeniu, abilitati sociale si interpersonale, spirit de initiativa, munca in echipa si cunostinte foarte bune de limba engleza sau germana.

De asemenea, candidatii trebuie sa obtina autorizatia de practica in Danemarca de la Autoritatea Daneza pentru Sanatate (www.sst.dk).

Angajatorul precizeaza ca salarizarea se va face conform contractului colectiv in domeniu, salariul estimativ de pornire in primele luni (cand se participa si la cursuri de limba daneza) fiind in jur de 6.000-7.000 de euro brut pe luna. In anuntul de angajare se precizeaza ca salariul se va majora in functie de calificare, experienta si functie. Contractele de munca vor fi pe perioada nedeterminata.

In reteaua Eures mai este anuntat, in Belgia, un post de polizator in metal, angajatorul fiind un producator de robinete, supape si valve, care cere candidatilor, obligatoriu, multi ani de experienta in meseria de polizator. De asemenea, in anuntul de angajare se specifica faptul ca se cauta o persoana meticuloasa, capabila sa lucreze intr-o maniera ordonata, rapida si independenta, care sa fie punctuala si sa vorbeasca franceza sau olandeza. Salariul oferit nu este specificat.

In Cehia sunt vacante 15 posturi de slefuitori si pilitori, cerintele fiind o stare de sanatate buna si abilitati manuale. Cunoasterea limbii germane constituie avantaj. Salariul oferit variaza intre 450 si 1.000 de euro pe luna.

In Spania, o multinationala din domeniul IT cauta zece consultanti junior care sa aiba diploma de inginer, minim doi ani de experienta IT, lucru in software J2EE si permis de munca CE obligatoriu.

Candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza fluent si sa aiba cunostinte foarte bune de limba spaniola si franceza. Salariul se acorda in functie de experienta, dar angajatorul precizeaza ca sunt oferite si alte beneficii, cum ar fi tichete de masa, asigurare de sanatate si de viata.

Aceeasi companie mai ofera trei posturi de analist senior/conducator de echipa care sa aiba experienta in consultanta IT de minim patru ani, abilitati in lucrul cu Maven, Bamboo, JIRA, Intellij, Subversion, Conflence, experienta in Oracle sau SQL, abilitati de comunicare, certificat in Sun/Oracle, Java sau componente Web, experienta in a conducere echipa in proiecte IT si permis de munca CE obligatoriu. Si pentru aceasta functie salariul se acorda in functie de experienta.

De asemenea, o multinationala cu sediul in Spania cauta patru Web designeri si un manager de proiect, pentru acesta din urma precizand ca ofera un salariu cuprins intre 35.000 si 60.000 de euro brut pe an.

#locuri munca europa, #angajatori europeni, #forta munca Romania , #Job in UE