Top 10 cei mai buni angajatori din lume

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 13:10
2658 citiri
Top 10 cei mai buni angajatori din lume
SURSA: archetypeinc.wordpress.com

O companie care se respecta iti ofera un salariu atractiv, dar si alte beneficii care sa te faca sa te duci la munca, in fiecare dimineata, cu zambetul pe buze.

Pe acelas principiu a mers si revista Fortune, care a intocmit un top 100 al celor mai bune multinationale in care te-ai putea angaja. Ca sa nu ai prea mari batai de cap, noi ti le prezentam pe primele 10:

10. Dreamworks Animation

SURSA: money.cnn.com

Pe langa faptul ca pui umarul la crearea lui Shrek sau al ursului panda care stie Kung Fu, compania de animatie Dreamworks iti ofera o multime de facilitati: mic dejun si pranz gratuit, dupa amiaza te poti uita la filme, poti face yoga, ai cursuri de arta gratuite si o multime de petreceri. Iar daca ai o idee de film, prezint-o sefului si s-ar putea sa se materializeze.

9. Recreational Equipment (REI)

SURSA: money.cnn.com

Este un magazin cu haine si accesorii pentru petrecerea timpului in aer liber. Prietenii tai pescari te vor iubi pentru ca ai reduceri de 50-75% la produsele din magazin si poti inchiria gratuit biciclete sau undite. Poti scoate 300 de dolari in plus daca participi la concursul sportiv annual. Anul trecut, concurentii au pedalat 800 de km in statul Iowa.

8. Nugget Market

SURSA: money.cnn.com

Este un lant de centre comerciale de noua etaje din California de Nord si in fiecare magazin conducerea foloseste ecrane ca sa le trimita mesaje de incurajare sau indicatii angajatilor. Oricine are nevoie de motivare intr-o zi plictisitoare de munca! Daca esti atent si raspunzi la mesaje poti primi bonusuri de pana la 1500 de dolari. Pe deasupra, ai o reducere de 10% la produsele din magazin.

7. Camden Property Trust

SURSA: money.cnn.com

Este o companie care activeaza in domeniu imobiliar iar in timpul recesiunii a reusit sa faca economii de 6 milioane de dolari prin reducerea salariilor, dar angajatii au ramas fericiti. Una dintre echipe i-a trimis o scrisoare CEO-ului ca sa ii spuna cat de mult iubesc firma, in timp ce alta echipa a organizat un dans "flash mob" de fericire. Beneficiu: poti inchiria apartamente cu 20 de dolari in mai multe orase din America.

6. Zappos.com

SURSA: money.cnn.com

Este un magazin online de pantofi care a intrat, mai nou, in familia Amazon. Ai parte de pranzuri gratuite, libertate sa iti iei ce vrei de la automat si psiholog personal. Mai mult, motto-ul companiei este "creaza amuzament si ciudatenii", asadar iti poti folosi iamginatia la maximum.

5. NetApp

SURSA: money.cnn.com

A fost un an de relansare pentru companie, care si-a crescut profiturile cu 33% si a recrutat sute de oameni. Pe langa salarii bune, in fiecare joi primesti cadou gogosi, iar vineri ai crema de branza. Cafeaua e gratis tot timpul.

4. Google

SURSA: money.cnn.com

Google a castigat anul acesta cu 20% mai multi bani decat anul trecut. Acest lucru se vede si la nivelul angajatilor, care au avut parte de o crestere a salariului cu 10%. Daca te vei angaja la Google, vei primi mancare gratis la oricare dintre cantine, un perete special pe care sa te catari cand iti amorteste spatele de la atata stat pe scaun si lenjerie de pat cadou.

3. Supermarketurile Wegaman

https://business24.ro/index.php?module=AmvcPopup&action=listResurseMedia&resource=95652&embed=show

SURSA: money.cnn.com

Este un lant de supermarketuri care are grija de sanatatea si silueta ta. Anul acesta, 11 000 de angajati au participat la o actiune unde trebuiau sa manance cinci cupe de inghetata pe zi si sa urce 10 000 de trepte pe zi, timp de opt saptamani. Alti 8 000 de angajati au avut parte de analize platite, care au inclus si un vaccin impotriva gripei porcine.

2. Boston Consulting Group

SURSA: money.cnn.com

Grupul de consultatnta a rezistat crizei cu brio si a facut angajari record in 2010. Este locul perfect pentru cei care vor sa faca fapte bune: poti lucra in programe ale Natiunilor Unite ca Programul Alimentar Mondial sau Salvati Copiii. Totodata, compania si-a trimis angajatii sa sprijine victimele cutremurului din Haiti.

1. SAS

SURSA: money.cnn.com

Este de 14 ani in topul Fortune si pentru a doua oara pe prima pozitie. Iti ofera asigurari bune de sanatate, are grija de copilul tau pentru 410 dolari/luna, organizeaza tabara de vara pentru copii, are curatatorie auto, salon de frumusete si o sala de fitness de 66.000 de metri patrati.

#joburi bune, #cele mai bune joburi, #top joburi, #top companii, #top fortune, #top 10 companii , #Job in SUA