Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se cauta romani pentru sute de locuri de munca la hotelurile de lux din Grecia

Se cauta romani pentru sute de locuri de munca la hotelurile de lux din Grecia


Hotelierii greci ofera peste 600 de locuri de munca in industria ospitalitatii, pentru tineri, la Targul de joburi Work&Travel Grecia 2013, derulat in perioada 3 - 10 martie, la Hotel Ibis din Bucuresti, potrivit unui comunicat transmis de US Travel.

Angajatorii cauta personal calificat, iar locurile de munca oferite sunt de ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutor bucatar si bucatari, pentru hoteluri exclusiviste de 4 si 5 stele.

Durata contractului de munca este intre 3 si 7 luni, salariile incadrandu-se intre 450 si 600 euro, in functie de postul ocupat si de experienta. Masa si cazarea sunt asigurate de catre angajator.

Candidatii trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani, cu sau fara experienta in domeniul HORECA si cunostinte de limba engleza la nivel conversational.

Participantii la targ au acces la toate detaliile privind programul Work&Travel Grecia direct de la hotelierii greci, cu care pot sustine interviuri directe.

US Travel este o organizatie care se adreseaza tinerilor, in special studentilor interesati de un schimb cultural international de tip Work and Travel, Work&Study, Teach in sau Internship. Din 2005 organizatia ofera locuri de munca pentru tineri in USA, Canada, Spania, Grecia, Marea Britanie, Islanda, Franta. Din 2013 au fost introduse programele Teach in Thailanda, Work&Travel Islanda, Work&Travel Mexic, Work in Singapore.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4733 ori