Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vrei sa lucrezi in strainatate? Vezi ce posturi sunt disponibile

Vrei sa lucrezi in strainatate? Vezi ce posturi sunt disponibile

Sapte posturi de "drujbisti" in Austria sunt la dispozitia romanilor care vor sa lucreze in strainatate, informeaza Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, care precizeaza ca in prezent sunt disponibile, prin reteaua EURES, 45 de locuri de munca vacante in diverse tari UE, potrivit NewsIn.

Astfel, in Danemarca sunt disponibile 25 posturi de stagiar-lucrator calificat in ferme de crestere a animalelor, sere, ferme de cultivare legume/fructe; in Italia sunt patru posturi pentru medic recuperare medicina fizica sau medic neurolog.

Austria pune la dispozitie sapte posturi de drujbist, Germania are vacante cinci posturi de inginer in aeronautica, in timp ce Lituania ofera doua posturi, de inginer constructor si inginer in domeniul energetic. Malta are vacante doua posturi, de manager restaurant si personal de asteptare restaurant.

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot accesa site-ul national EURES (www.eures.anofm.ro) unde pot afla detalii despre locurile de munca vacante din Spatiul Economic European si Elvetia special oferite pentru cetatenii romani, datele de contact ale consilierului EURES responsabil de oferta respectiva, precum si datele de contact ale angajatorului respectiv.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti reaminteste ca ofera servicii gratuite persoanelor cu domiciliul in Bucuresti, aflate in cautarea unui loc de munca, referitoare la: conditii de munca si de viata in toate tarile Uniunii Europene/Spatiului Economic European (SEE); ofertele de locuri de munca si inregistrarea CV-urilor in baza de date a portalului european, www.eures.europa.eu, cu asistenta consilierului EURES; definirea "profilului profesional" al candidatilor (competente lingvistice, motivatie, experienta profesionala, aptitudini); consiliere la intocmirea CV model EUROPASS (informatii pe website-ul oficial al ANOFM, www.eures.anofm.ro); drepturile de securitate sociala dobandite din momentul angajarii in state UE/SEE.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 10167 ori