Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Joburi in Germania, cu salarii de 2.000 de euro pe luna

Joburi in Germania, cu salarii de 2.000 de euro pe luna


Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca /AMOFM/ Bucuresti organizeaza, in zilele de 4 si 5 martie, selectie pentru ocuparea unui numar de 80 de posturi in domeniul hotelier-gastronomic la unitati de consum din Germania, la salarii cuprinse intre 1.720 si 2.100 euro brut/luna, se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei.

Potrivit sursei citate, compania germana EuroPark Rust ofera, prin intermediul Retelei EURES, 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30) si bucatar (20).

In vederea ocuparii acestor posturi sunt solicitate persoane care au calificare profesionala finalizata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2).

Angajarea se va face pe o perioada de sase luni, incepand cu luna aprilie 2013, iar salariul oferit este de 1.720 euro brut/luna pentru ospatar, 1.750 euro brut/luna pentru barman, si intre 1.720 si 2.100 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru bucatar.

AMOFM mentioneaza ca timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare.

Cazarea este asigurata de catre angajator contracost, iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele interesate, care corespund cerintelor, se vor adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM/AJOFM din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 3283 ori