Joburi in Germania, cu salarii de 2.000 de euro pe luna

Joi, 21 Februarie 2013, ora 14:25
3615 citiri
Joburi in Germania, cu salarii de 2.000 de euro pe luna

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca /AMOFM/ Bucuresti organizeaza, in zilele de 4 si 5 martie, selectie pentru ocuparea unui numar de 80 de posturi in domeniul hotelier-gastronomic la unitati de consum din Germania, la salarii cuprinse intre 1.720 si 2.100 euro brut/luna, se arata intr-un comunicat de presa al Agentiei.

Potrivit sursei citate, compania germana EuroPark Rust ofera, prin intermediul Retelei EURES, 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospatar (30) si bucatar (20).

In vederea ocuparii acestor posturi sunt solicitate persoane care au calificare profesionala finalizata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel B1/B2).

Angajarea se va face pe o perioada de sase luni, incepand cu luna aprilie 2013, iar salariul oferit este de 1.720 euro brut/luna pentru ospatar, 1.750 euro brut/luna pentru barman, si intre 1.720 si 2.100 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru bucatar.

AMOFM mentioneaza ca timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare.

Cazarea este asigurata de catre angajator contracost, iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele interesate, care corespund cerintelor, se vor adresa consilierului EURES din cadrul AMOFM/AJOFM din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

#locuri de munca Germania, #oferte munca Germania, #ANOFM joburi Germania , #Job in Germania