Super-angajari in Ungaria: 2000 de job-uri la AUDI

Joi, 07 Iulie 2011, ora 14:41
2448 citiri
Super-angajari in Ungaria: 2000 de job-uri la AUDI

Compania de automobile Audi va angaja 2.100 de oameni in Ungaria, in urma unor invetsitii de 900 de milioane de euro menite sa transforme fabrica de la Gyor in cea de-a patra unitate integrata de productie a grupului, informeaza Mediafax.

Audi a anuntat anul trecut ca va investi 900 milioane euro in fabrica de la Gyor pentru a o extinde semnificativ.

Initial, compania planificase sa angajeze 1.800 de persoane in cadrul proiectului de extindere, insa a urcat numarul cu 300 dupa ce a decis sa construiasca si o noua instalatie de presare a panourilor de caroserie.

"Noua presa va inchide ciclul complet de productie la unitatea de la Gyor. Va fi cea de-a patra uzina completa de productie si asamblare dupa Ingolstadt, Neckarsulm si Bruxelles", a afirmat seful Audi.

Audi va creste astfel numarul de automobile produse in Ungaria la 125.000 pe an incepand din 2013.

Anterior, uzina de la Gyor asambla numai modelul TT, folosind motoare construite local si componente livrate de la Ingolstadt.

Incepand din 2013, fabrica din Ungaria va produce mai multe modele, inclusiv TT, A3 Cabriolet si o alta versiune a A3, potrivit Audi.

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca investitia va aduce o contributie importanta la economie, in valoare de pana la 2% din PIB.

Orban a adaugat ca guvernul va dezvolta educatia si alte servicii la Gyor pentru a deservi investitia Audi.

#audi, #angajari audi ungaria, #fabrica productie audi, #investitii fabrica gyor, #automobile ungaria, #joburi audi , #Angajari