Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Salarii anuale de 35.000 de euro pentru specialisti IT romani, in Franta

Salarii anuale de 35.000 de euro pentru specialisti IT romani, in Franta


O firma in domeniul IT din Franta cauta sa angajeze, prin intermediul Agentiei de Somaj Vaslui, 20 de dezvoltatori de programe informatice in schimbul unui salariu anual ce poate ajunge pana la 35.000 de euro, pentru un program saptamanal de 39 ore de lucru.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vaslui a anuntat, joi, scoaterea la concurs a 20 de locuri de munca in Franta pentru dezvoltatori programe WEB PHP si JAVA, in baza unui acord bilateral incheiat intre Guvernul Romaniei si Guvernul Frantei.

Angajarea specialistilor se va face pe o perioada nedeterminata, cu doua luni de proba, in urma unei selectii realizate de catre angajator si de Oficiul Francez pentru Imigrare si Integrare.

"Solicitantii trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 28 si 35 de ani, cunostinte foarte bune de limba franceza si o experienta profesionala de 4-5 ani. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an, la un timp de lucru de 39 ore pe saptamana", a declarat, joi, directorul AJOFM Vaslui, Adrian Carlan.

Cei interesati de aceasta oferta trebuie sa-si depuna CV-urile pana la data de 15 februarie 2012.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 2534 ori