Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pe o piata a joburilor dificila, candidatii se orienteaza catre servicii de consiliere in cariera pentru maximizarea potentialului profesional

Pe o piata a joburilor dificila, candidatii se orienteaza catre servicii de consiliere in cariera pentru maximizarea potentialului profesional
Bucuresti, 07/05/2014 - CarieraNoua.ro lanseaza serviciul online de consiliere in cariera, prin intermediul platformei de recrutare www.carieranoua.ro.

Astfel, pe langa publicarea de anunturi de angajare din Romania si strainatate, CarieraNoua faciliteaza comunicarea intre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si specialisti care pot ajuta la pregatirea interviului de angajare si indruma catre o cariera potrivita.

In Romania, desi rata somajului este mai mica in comparatie cu alte tari europene, aproape jumatate din romani declara ca sunt confuzi in ceea ce priveste situatia actuala pe piata de munca. Un numar semnificativ de angajati se gandeasc la schimbarea locului de munca, gasirea unui al doilea job sau o reorientare profesionala, in functie de cerintele pietei.

Mihai Cotarta, co-fondatorul CarieraNoua.ro crede ca persoanele aflate in cautarea unui loc de munca isi doresc consiliere profesionala de calitate, dar de multe ori sunt sensibili la costurile aferente acestor servicii.

"Optimizarea costurilor asociate cu consilierea in cariera si calitatea expertilor care furnizeza aceste servicii, prin intermediul CarieraNoua.ro, au fost in atentia noastra in scopul sprijinirii candidatilor"

Saptamanal, CarieraNoua.ro ofera gratuit asistenta pentru realizarea sau imbunatatirea CV-ului pentru un numar de utilizatori al portalului."Candidatii sunt invitati sa lucreze cu specialistii nostri pe teme privind dezvoltarea profesionala, schimbarea carierei sau strategia corecta de cautare a unui job" continua Mihai Cotarta.

"Alegerea si dezvoltarea carierei sunt procese extrem de complicate pe care le desfasuram in fiecare zi, mai mult sau mai putin constient. De aceea, gestiunea carierei ar trebui sa se desfasoare ca un proces dirijat si controlat, astfel incat sa asigure implinirea profesionala a persoanei in cauza, in contextul oportunitatilor existente pe piata fortei de munca.

Varianta online pusa la dispozitie de platforma CarieraNoua este un pas inainte privind accesul la acest serviciu." Madalina Serban - Trainer, Supervisor&Career counselor

Despre CarieraNoua

CarieraNoua.ro faciliteaza si simplifica comunicarea intre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca si angajatori. Prin intermediul serviciilor de consiliere profesionala si articolelor despre procesul de angajare si dezvoltare personala, CarieraNoua.ro este alaturi de cei care isi doresc o activitate profesionala mai buna.

http://www.carieranoua.ro

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1454 ori