Noile solutii de pontaj SAFESCAN!

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 16:12
1661 citiri
Noile solutii de pontaj SAFESCAN!

Vlamir prezinta noutatile pentru anul 2015 in domeniul sistemelor de pontaj! Aveti nevoie sa optimizati gestionarea fortei de munca pentru a influenta pozitiv rezultatul final?

Maximizati productivitatea si minimizati provocarile administrative de a realiza pontajul angajatilor cu ajutorul solutiilor de pontaj SAFESCAN.

Sistemul de pontaj Safescan ofera o gama de solutii cu design inteligent, tehnologii inovative si un software bogat pentru a asigura o gestionare a pontajului sigura si responsabila, livrand simplitate, inteligenta si lipsa totala de griji.

"Noile sisteme de pontaj Safescan sunt fiabile, usor de manevrat si un adevarat ajutor pentru personalul administrativ. Instalarea se face extrem de usor si cu ajutorul software-ului se poate gestiona cu precizie tot ceea ce tine de pontaj pentru un numar relativ mare de angajati", spune Oana Vladescu, Marketing Manager VLAMIR.

Vlamir promoveaza pe piata din Romania produse recunoscute la nivel european, avand o calitate exceptionala si preturi competitive. In plus, vine in sprijinul clientilor cu servicii post-vanzare dedicate realizate prin specialisti instruiti si cu o deosebita atentie la detalii.

Brandul SAFESCAN se alfa in portofoliul VLAMIR din anul 2014, mai intai cu echipamentele pentru gestionarea banilor, iar acum cu noua gama a solutiilor de pontaj SAFESCAN.

Safescan este liderul international pe piata solutiilor de manipulare a banilor si de pontaj, ajutand companiile sa lucreze mai sigur, mai intelept si mult mai eficient.

Safescan dezvolta constant noi produse si sisteme inovative de pontaj cu cititoare de amprente si/sau identificare prin radio frecventa si acces control, echipamente dedicate in mod special pentru companii mici si mijlocii. Bazandu-se pe cererea pietii, aceste sisteme sunt usor de instalat, usor de utilizat, la un pret atractiv si includ programul de management Safescan.

"Noile sisteme de pontaj Safescan sunt fiabile, usor de manevrat si un adevarat ajutor pentru personalul administrativ. Instalarea se face extrem de usor si cu ajutorul software-ului se poate gestiona cu precizie tot ceea ce tine de pontaj pentru un numar relativ mare de angajati", mai spune Oana Vladescu, Marketing Manager Vlamir.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea si dorinta de a fi mereu in sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.

Fiind prezenti pe piata romaneasca inca din 1992, ne-am adaptat constant cerintelor pietii si ne-am dezvoltat odata cu exigentele consumatorilor. De peste 21 de ani parteneriatele cu furnizorii nostri externi reprezinta cheia succesului nostru. Fiabilitatea si calitatea produselor si serviciilor pe care le promovam sunt dovedite in timp, iar acest lucru ne-a ajutat sa venim mereu in intampinarea clientilor cu produse si solutii competitive, pe care isi pot baza cu incredere afacerile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem pontaj Vlamir, #sistem pontaj Safescan, #sistem pontaj , #Angajari