Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

1.000 de euro investiti in trainingul unui angajat

1.000 de euro investiti in trainingul unui angajat

Bugetele alocate programelor de pregatire pentru angajati au fost reduse din cauza crizei economice si se pune astfel o mai mare presiune pe nivelul de pregatire a angajatilor.

In acest context, numai 39% dintre companii au pastrat bugetele de training la nivelul celor de anul trecut, arata datele unui studiu Mercer, informeaza Business Standard.

Totusi, din cauza deficitului de forta de munca cu un nivel de pregatire corespunzator, firmele sunt nevoite sa investeasca in programe de pregatire a angajatilor intre 250 de euro, pentru un simplu angajat, si 1.000 de euro, pentru pozi­tiile cu grad ridicat de specializare si cele din top management.

Desi cele mai multe companiilor nu mai fac angajari, peste 60% dintre organizatii reclama lipsa de personal specializat.

Cu toate ca piata mun­cii are un excedent de personal, companiile au in continuare probleme in a gasi manageri bine pregatiti.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1045 ori
Citeste mai multe despreangajati training companii programe