Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi oportunitati de cariera pentru ingineri constructii civile prin ProWorkers

Noi oportunitati de cariera pentru ingineri constructii civile prin ProWorkers

ProWorkers, companie construita in jurul unei platforme online de promovare a fortei de munca in strainatate, anunta deschiderea unor locuri de munca in Marea Britanie. Pozitiile se adreseaza indeosebi candidatilor cu experienta dovedita in domeniul constructiilor - inginerie civila, dar si celor incepatori.

Plecari imediate pentru salarii de peste 32.000 lire sterline pe an

Ca urmare a cresterii ridicate a cererii de ingineri civili de pe piata din Marea Britanie, multe companii de constructii intampina dificultati de recrutare a personalului necesar dezvoltarii afacerilor proprii.

Din acest motiv, acestea isi extind activitatile de recrutare si in afara granitelor. Fiind cunoscuta pentru calitatile deosebite ale resurselor umane, Romania reprezinta o resursa importanta pentru satisfacerea acestei nevoi.

De cealalta parte, Marea Britanie reprezinta un loc extraordinar pentru orice profesionist.

Mai mult, in functie de experienta si specializare, un inginer in constructii civile poate avea garantat un venit cuprins intre 32.000 si 45.000 lire sterline pe an. Dincolo de beneficiul financiar, in functie de companie, exista si multe alte beneficii suplimentare.

In vederea acoperirii urgente a necesarului de ingineri in contructii civile, ProWorkers vine in intampinarea companiilor straine si a persoanelor calificate in domeniul constructiilor civile interesate de dezvoltare si beneficii crescute.

ProWorkers sustine persoanele interesate de dezvoltarea unei cariere

Compania ProWorkers a fost fondata de catre Andrei Ursachi, un antreprenor roman cu o experienta anterioara de peste 7 ani in domeniul serviciilor de recrutare si plasare a fortei de munca. Dupa cinci ani de activitate, una din firmele administrate de Andrei Ursachi a fost premiata cu locul trei in topul firmelor private din judetul Suceava, in urma evaluarii indicatorilor cu caracter economic si comportament etic.

Din 2015, ProWorkers detine certificatul ISO 9001, dovedind astfel ca principiile directoare ale acestui brand depind de asigurarea calitatii in relatie cu toti partenerii sai.

"Este important pentru noi sa oferim un serviciu complet si profesionist. Avand in vedere ca piata muncii este intr-o schimbare continua astazi, diferenta este reprezentata de un CV bine realizat sau un raspuns documentat. ProWorkers ofera o abordare individuala, personalizata in functie de client. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile unui personal calificat, in functie de cerintele colaboratorilor, dar si incadrarea in campul muncii a candidatilor, in functie de calificarile acestora", mentioneaza Andrei Ursachi CEO, ProWorkers.

Despre ProWorkers

ProWorkers este construita pe baza unei platforme online dedicata companiilor straine aflate in cautarea celor mai potriviti angajati, pe de o parte, si persoanelor care se afla in cautarea dezvoltarii carierei, pe de alta parte. Spre deosebire de alte organizatii din acelasi domeniu de activitate, ProWorkers integreaza toate serviciile astfel incat colaboratorii sai, companiile si potentialii angajati, obtin rezultate garantate.

Administrata de o persoana cu o experienta de peste 7 ani in domeniul resurselor umane, un portofoliu de 30 de colaboratori externi si peste 450 locuri de munca facilitate, ProWorkers nu se concentreaza pe vanzarea unor servicii de intermediere, ci mai degraba pe realizarea unui parteneriat de succes pe termen lung in relatie cu toti colaboratorii sai.

Pentru a se inscrie, candidatii trebuie sa completeze formularul accesibil online la adresa http://proworkers.ro.

De asemenea, pentru informatii suplimentare reprezentantii ProWorkers pot fi contactati prin e-mail la adresa office@proworkers.eu sau la numarul de telefon 0755 686 712 (pentru ingineri).

Departament PR ProWorkers

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 6234 ori