Salteaua fragmentata: Cum sa ai un somn mai odihnitor

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 00:00
3632 citiri
Salteaua fragmentata: Cum sa ai un somn mai odihnitor
Foto: freshome.com

Somnul este un factor extrem de important in calitatea vietii tale, iar o saltea confortabila este primul lucru la care ar trebui sa te gandesti. O pozitie confortabila inseamna si o pozitie sanatoasa pentru coloana, macar pe timpul noptii.

Business24 iti recomanda o saltea speciala, realizata din mai multe bucati, fiecare acoperita cu un material moale, permitandu-ti sa-ti gasesti cea mai confortabila pozitie, fie cu cotul in saltea, fie cu varful picioarelor, de asemenea, in saltea.

Posibilitatea de plasa membrele in saltea contribuie la eliberarea presiunii acumulate asupra lor si permite coloanei sa stea perfect dreapta chiar si atunci cand nu stai pe spate.

Foto: freshome.com

Inventia, ce poarta numele "The Cuddle Mattress", a castigat premiul Red Dot inca din 2008, insa productia sa in serie nu a inceput. Inventatorul a postat recent un filmulet in care iti prezinta beneficiile acestei saltele.

Tot aici te invita sa iti arati interesul pentru acest produs, daca vrei ca el sa intre in productie si, implicit, sa ai si tu o astfel de saltea acasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#saltea Cuddle Mattress, #saltea somn odihnitor, #saltea fragmentata , #Viata personala