Richard Branson trimite vedetele in spatiu. Vezi cine a cumparat urmatorul bilet

Marti, 20 Martie 2012, ora 15:55
2829 citiri
Richard Branson trimite vedetele in spatiu. Vezi cine a cumparat urmatorul bilet

Actorul american Ashton Kutcher a devenit cel de-al 500-lea turist care si-a rezervat un bilet pentru o calatorie in spatiu, a anuntat, luni, miliardarul britanic Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic

"I-am telefonat lui Ashton pentru a-l felicita si pentru a-i ura: <>. El este la fel de incantat ca si noi de ideea ca se va afla printre primii care vor traversa ultima frontiera (si care vor reveni!) si vor simti pe propria persoana ce inseamna magia spatiului", a spus omul de afaceri.

Referindu-se la o inregistrare video ce prezinta navetele spatiale ale companiei sale, postata pe blogul sau, Branson a adaugat: "Asa cum vedeti, vehiculele noastre spatiale nu sunt doar foarte frumoase, ci si complete si in faza finala a programului nostru de teste de zbor".

"Ne vom asigura ca totul se va desfasura in conditii de siguranta inainte de a lansa zborurile comerciale, mai ales ca eu ma voi afla la bordul navetei in zborul inaugural, alaturi de copiii mei", a precizat Richard Branson.

Richard Branson a inaugurat, in octombrie 2011, in statul New-Mexico, Spaceport America, primul aeroport spatial din istorie, de unde vor decola, incepand din anii 2012-2013, primii turisti spatiali.

In septembrie 2011, miliardarul britanic a declarat pentru CNN ca spera sa lanseze prima naveta in spatiu in decurs de un an.

Mai multe sute de persoane si-au rezervat deja un bilet la bordul navetelor companiei Virgin Galactic, pentru o calatorie in spatiu, pentru un pret mediu de 200.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#calatorie spatiu, #pret calatorie spatiu, #Ashton Kutcher calatorie spatiu, #Richard Branson calatorie spatiu , #Viata personala