Electrocasnicele inteligente: Alege aparatele care spala si calca haine in locul tau!

Sambata, 21 Iunie 2014, ora 00:00
6400 citiri
Electrocasnicele inteligente: Alege aparatele care spala si calca haine in locul tau!

Ai nevoie rapid de haine curate? Inseamna ca ai nevoie de o tehnologie avansata la tine in casa. In acest weekend iti recomandam o masina de spalat care poate spala o cuva de 5 kg, fara galagie, in mai putin de o ora.

Asadar, indiferent cat de tarziu ai ajunge acasa, poti sa te ocupi si de asta, acum. Unde mai pui ca s-a lansat si uscatorul-minune care iti scoate hainele numai bune de pus pe umeras?

Masinile de spalat W1, realizate de Miele, au fost prezentate in cadrul targului international de tehnologie IFA Berlin - 2013 si dispun de ecrane de inalta rezolutie si sistemul ProgramManager care iti permite sa iti personalizezi programul de spalare.

"Intensive asigura cele mai bune rezultate pentru hainele foarte murdare, Eco este indicata pentru utilizatorii care isi doresc un consum redus de energie, cu Extra gentle este redusa actiunea mecanica exercitata asupra hainelor, in timp ce optiunea Extra quiet diminueaza emisiile de sunet, iar ultima, dar nu cea din urma, AllergoWash asigura o igiena sporita prin cresterea temperaturii de spalare si garanteaza eliminarea completa a reziduurilor de detergent", spun producatorii intr-un comunicat de presa.

Ai si posibilitatea de a face o "incarcare mixta", cu haine de toate tipurile, fara probleme.

Nu in ultimul rand, daca ai nevoie rapida de haine curate, programul QuickPowerWash iti permite spalarea completa a unei cuve cu o capacitate de pana la 5 kilograme in mai putin de o ora.

Si daca tot dispui de o masina de spalat inteligenta, care iti permite sa speli mai mult, intr-un timp foarte scurt, de ce sa nu te orientezi si catre un uscator de rufe din care sa scoti hainele aproape gata calcate?

"Miele lanseaza si noua gama de uscatoare de rufe T1. Principalul diferentiator al acesteia este noua functie SteamFinish, cu ajutorul careia intretinerea hainelor devine impecabila si rapida: aburii si aerul cald netezesc articolele vestimentare inca din uscator", spun producatorii.

De ce iti este de folos? Pentru ca nu mai pierzi timpul calcand si nu mai trebuie sa-ti faci griji ca actiunea uscatorului ar putea fi nociva pentru hainele tale.

Acest lucru este prosibil datorita functiei Steam Finish, care "este utila persoanelor care vor sa economiseasca din timpul pentru calcat", mai spun producatorii.

In plus, sistemul Perfect Dry, de care dispune uscatorul, masoara gradul de umiditate reziduala din tambur si ajusteaza procesul de uscare in functie de continutul mineral al apei, explica reprezentantii producatorului.

"Rezultatul este uscarea perfecta a hainelor. Totodata, uscatoarele Miele au programe de uscare pentru toate tipurile de material, inclusiv lana si matase, special create pentru a proteja hainele, iar utilizatorul poate selecta si gradul de uscare pe care il doreste", a declarat Loredana Butnaru, Sales Manager Miele Romania, pentru Business24.

In plus, uscatorul are un design unic, in forma de fagure, care formeaza o perna de aer intre tambur si rufe, in timpul uscarii, explica managerul.

Daca te tenteaza, trebuie sa stii ca poti cumpara deja aceste electrocasnice inteligente din Romania, iar, orientativ, pretul uscatoarelor se incadreaza intre 4.950 si 7.500 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina spalat inteligenta, #uscator rufe calcat, #electrocasnice inteligente, #masina spalat Miele , #Viata personala