Cadouri in luna noiembrie: Inspira-te din culorile toamnei 2015

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 00:00
2177 citiri
Cadouri in luna noiembrie: Inspira-te din culorile toamnei 2015
Foto: Pixabay

Toamna este anotimpul culorilor deosebite, iar Institutul Pantone Color a selectat pentru acest anotimp o seama de culori frumoase care pot fi cu usurinta incluse in viata de zi cu zi de oricine.

S-a optat pentru selectarea unor culori variate, de la cele pamantii, neutre, pana la unele culori indraznete, care reflecta sentimente precum speranta sau distractia si care stimuleaza imaginatia.

"Este pentru prima oara cand vedem o paleta de culori unisex", a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color, astfel ca ele pot fi folosite cu succes in multiple imprejurari.

Paleta de culori pentru toamna 2015 cuprinde nuantele Desert Sage (un gri verzui), Stormy Weather (un albastru spre gri care aduce aminte de culoarea cerului intr-o zi innorata), Cadmium Orange (o culoare considerata jucausa si sofisticata), Dried Herb (o nuanta verde maslinie inspirata din zona safari sau militara), Biscay Bay (o combinatie intre serenitatea albastrului cu nuante de verde), Oak Buff (o nuanta calda de portocaliu), Cashmere Rose (o nuanta de roz), Amethyst Orchid (o nuanta eleganta, sofisticata care aminteste de regalitate), Reflecting Pond (un albastru rece, cu multa profunzime) si Marsala, culoarea eleganta a anului.

Toate aceste culori pot fi usor incluse in cadouri pentru persoanele dragi sau pe care sa le oferiti in diverse ocazii speciale, cadouri care sa nu se demodeze insa si sa poata fi folosite timp indelungat.

Bijuterii

Daca stiti ce culori prefera persoana careia ii cumparati cadoul si ce tipuri de bijuterii poarta, atunci puteti alege cu usurinta bijuterii cu pietre in culorile vedeta ale acestui anotimp.

Bijuteriile pot fi purtate mult timp si asortate multor tinute, astfel ca vor fi putea fi folosite de cei care le primesc ani la rand.

In plus, puteti alege ambalaje pentru bijuterii in culorile la moda, colectia HM, colectia FW, colectia LE-PEL, colectia LA ECO, colectia multicolora si colectia WU fiind doar cateva exemple de cutii pentru bijuterii pe care reprezentantii RubinShop.ro le recomanda.

Diverse (alte) accesorii

De la esarfe la portofele, de la manusi si fulare la accesorii pentru par ori chiar la posete, iata doar cateva idei de accesorii pe care le puteti alege pentru cei carora doriti sa le oferiti cadouri.

Nu uitati de accesoriile pentru casa - obiecte decorative precum vaze sau alte produse despre care stiti ca le-ar putea fi utile celor carora le oferiti cadoul.

Puteti oferi si obiecte de birotica si papetarie, daca stiti ca persoana care va primi cadoul ar aprecia asa ceva. Puteti alege chiar si cadouri practice pentru birou cum sunt lampile pentru birou, suporturile pentru obiectele de papetarie etc.

Obiecte vestimentare

Cu precizarea ca daca doriti sa oferiti cuiva un obiect vestimentar trebuie sa cunoasteti masurile necesare si preferintele de model ale acelei persoane, puteti sa va ganditi la diverse obiecte vestimentare in culorile toamnei, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Pantaloni, bluze, pulovere, pardesie - iata doar cateva idei pe care le puteti lua in calcul.

Articol realizat de RubinShop.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri noiembrie, #culori toamna 2015 , #Viata personala