Cum transformi un ceai fierbinte intr-un rasfat rafinat

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
3094 citiri
Cum transformi un ceai fierbinte intr-un rasfat rafinat

Ceaiul fierbinte este cea mai rapida si eficienta metoda de incalizire in zilele geroase de iarna. Un set deosbit pentru acest ritual te poate ajuta sa treci mai rapid peste diminetile friguroase si sa intelegi rafinamentul pe care o ceasca de ceai il poate aduce vietii tale.

AZAY prezinta colectia de seturi de ceai "J L Coquet" dintr-un portelan unic fabricat si decorat in regiunea Limonges, Franta. Aici, tehnicile traditionale se impletesc cu designul inovator pentru a da nastere formelor avangardiste contemporane, a explicat Adriana Motadel, reprezentant AZAY.

"Pretul unei cesti ajunge si la 318 lei, iar o farfurie pentru ceasca de ceai costa si 288 de lei fara TVA", a declarat Adriana Motadel.

Obiceiurile tale, insa, merita orice investitie: nimic nu se compara cu placerea pe care o simti cand tii in mana o adevarata opera de arta din care savurezi ceaiul preferat.

Hemisphere Toundra

Foto: AZAY

Seturile de ceai Hemisphere Toundra sunt realizate in fabricile AZAY din Saint-Leonard de Noblat, Franta. Cestile cu nuanta ivory au o textura aparte care creeaza efecte impresionante.

Hemisphere Blanc Satin

Foto: AZAY

Varianta alba a colectiei Hemisphere Toundra satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Seturile sunt lucrate si pictate manual cu aur si costa 298 de lei. Pretul este unul accesibil, daca te gandesti ca vei savura ceaiul din fiecare dimineata intr-un stil unic, rafinat si luxos.

Esmeralda Incrustation: aur galben, aur alb, platina

Foto: AZAY

"Esmeralda Incrustation este o alta colectie propusa de J L COQUET, in care incrustatile de aur galben, alb sau platina, reusesc printr-o 'insorire' aparte, sa mentina standardele elegantei", sustine Adriana Motadel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceai fierbinte, #set ceai Azay, #set ceai lux , #Viata de familie