Troubadour, colectia de genti masculine moderne si functionale. Nu vrei si tu una?

Sambata, 13 August 2016, ora 00:00
3843 citiri
Troubadour, colectia de genti masculine moderne si functionale. Nu vrei si tu una?
Foto: Troubadour Goods

Pare greu de crezut ca doi fosti finantisti sa lanseze o afacere in industria modei, dar Samuel Bail si Abel Samet au demonstrat ca toti anii in care au vanat accesorii stilate pentru tinutele office i-au ajutat sa-si deschida propria casa de moda.

Mai mult, cei doi par sa stie de ce are nevoie un barbat din ziua de astazi, dupa cum demonstreaza si colectia de genti masculine Troubadour, lansata dupa aproximativ 5 ani de munca asidua, remarca Extravaganzi.

Gentile create sub brandul Troubadour reusesc sa evite cu abilitate liniile de demarcatie intre stilul office si sport, accesoriile fiind in stare sa cuprinda povestile a mii de calatorii de rutina intre casa si birou, dar si aventurile din voiaje indepartate.

Stilul Troubadour ar putea fi definit ca un mariaj fericit intre designul modern si functionalitatea unei genti in care iti depozitezi bunurile, iar materialele din care sunt croite acestea nu fac decat sa sporeasca farmecul lor.

Fiecare geanta este croita de mana din piele italiana colorata cu vopseluri vegetale si alte materiale elegante care confera o rezistenta in timp acestor accesorii.

In plus, numarul mare de compartimente si buzunare interioare permite depozitarea unor obiecte de valoare, fie ca vorbim aici despre acte personale, rezerve de bani sau documente importante.

Iar daca geanta te atrage de cum o vezi in vitrine unui magazin, atunci trebuie sa te astepti ca aspectul ei incarcat de patina timpului sa o faca si mai interesanta, gratie rezistentei date de materialele din care este realizata.

#genti piele, #stil italian, #accesorii masculine, #genti lux, #genti Troubadour , #Tinute