O galerie interactiva se lanseaza in cinstea reginei Elisabeta

Luni, 12 Martie 2012, ora 10:47
1559 citiri
O galerie interactiva se lanseaza in cinstea reginei Elisabeta

O galerie interactiva pe tema celor 60 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a va fi lansata cu ocazia Jubileului de diamant, publicul fiind invitat sa puna pe internet fotografii si imagini filmate.

Proiectul, realizat de site-ul Historypin, in partenariat cu Google, vizeaza sa stranga imagini din numeroasele deplasari ale reginei si de la precedentele jubilee, datorita, spera promotorii, internautilor din toata lumea, relateaza AFP.

Historypin arhiveaza pe web fotografii cu locuri si evenimente postate de internauti, cu contributia unor firme, ziare si muzee. Palatul Buckingham si-a adus si el contributia la acest proiect, punand la dispozitie fotografii de documente din Arhivele regale si ale unor obiecte din Colectia regala.

"In ultimii 60 de ani, regina a facut peste 250 de vizite in jurul lumii si sute in Marea Britanie. Ea si-a sarbatorit Jubileul de argint si pe cel de aur", spune Nick Stanhope, director general al "We Are What We Do", societate fara profit care detine Historypin.

"De-a lungul acestei perioade au fost facute milioane de fotografii si filme si ne-ar placea sa le adunam, creand astfel o masina a timpului pentru monarhie", a adaugat el.

Cu ocazia Jubileului de diamant al reginei Elisabeta a II-a, care marcheaza 60 de ani de domnie, se organizeaza in Marea Britanie numeroase manifestari, din februarie pana in iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Regina Elisabeta jubileu, #galerie interactiva Regina Elisabeta, #jubileu diamant regina Elisabeta , #Tinute