Ceasul feminin cu atitudine masculina, accesoriul anului 2015

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 00:00
4470 citiri
Ceasul feminin cu atitudine masculina, accesoriul anului 2015
Foto: Haute Time Magazine

Te afli in cautarea accesoriul ideal pentru tinuta din noaptea de Revelion sau pentru o vacanta de lux? Producatorul elvetian de ceasuri Hublot iti propune o adevarata bijuterie a carei eleganta iti va scoate tinuta din anonimat: ceasul King Gold Classic Fusion Chronograph.

Un ceas pretios cu cronograf, cu diametru de 42 mm, incrustat cu tot atatea diamante, ecran alb si curelusa asortata din piele de aligator, Hublot King Gold Classic Fusion Chronograph este un accesoriu usor de asortat oricarei tinute careia ii confera un plus de stil.

Ceasul de mana a celor de la Hublot este confectionat dintr-un aliaj special, King Gold, ce contine o combinatie secreta de cupru, platina si aur care favorizeaza stabilizarea culorii in timp, scrie Hautetime.

Hublot King Gold Classic Fusion Chronograph prinde viata gratie unui mecanism cu o rezerva de 42 de ore, fiind totodata prevazut si cu un cronograf si cu indicator al datei, amplasat in dreptul orei 6.

Luxosul ceas, ce poate fi purtat atat de femei, cat si de barbati, multumita dimensiunii sale versatile, este disponibil la pretul de 34.800 dolari.

#accesorii lux, #ceas lux, #ceasuri femei, #hublot king gold classic fusion cronograph , #Tinute