Cauta pantofii-cameleon, care isi schimba modelul cum vrei

Sambata, 28 Martie 2015, ora 00:00
2529 citiri
Cauta pantofii-cameleon, care isi schimba modelul cum vrei
Foto: Daily Mail

Cum ti-ar placea sa ai o singura pereche de pantofi potrivita pentru toate tinutele tale? Nu trebuie sa ai garderoba Cenusaresei, ci doar sa astepti pana cand pantofii Cameleon vor intra pe piata.

iShuu Tehnologies, o companiei lituaniana, a combinat atractia pantofilor eleganti cu versatilitatea tehnologiei digitale pentru a crea pantofii Volvorii Timeless Cameleon, care isi schimba modelul in functie de tinuta ta, potrivit Daily Mail.

Creatorii Cameleon au folosit display-uri e-ink pe fetele pantofilor, alaturi de receptoare bluetooth introduse in tapla, pentru a primi comenzile date din smartphone-ul tau.

Cu o simpla apasare de buton vei putea sa schimbi automat culoarea si modelul pantofilor, adaptandu-i la diverse tinute.

Aplicatia care permite schimbarea infatisarii incaltamintei Cameleon are diverse motive florale, animal print-uri sau un design mai simplu din care poti alege modelul preferat.

Pantofii suporta inclusiv accesorii in aceeasi tendinta smart. Pana acum, prototipurile realizate de lituanieni au fost executate in combinatii de alb si negru, dar creatorii pantofilor cameleonici sustin ca cerneala electronica le permite sa abordeze diverse nuante.

Compania lituaniana a demarat deja o operatiune de strangere de fonduri pentru demararea productiei pantofilor Volvorii Timeless Cameleon.

Cel mai probabil, acestia vor fi disponibili incepand cu decembrie 2015, iar pretul estimativ al unei perechi este de 249 de dolari.

#pantofi smart, #pantofi cameleonici, #pantofi Volvorii Timeless, #pantofi tehnologie digitala , #Tinute