Breitling Emergency Night Mission, ceasul aventurierului modern

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 00:00
3870 citiri
Breitling Emergency Night Mission, ceasul aventurierului modern
Foto: Breitling

Noul Emergency Night Mission realizat de casa elvetiana Breitling este tot ceea ce ti-ai putea dori in materie de ceasuri rezistente si dedicate aventurii.

Accesoriul este perfect pentru cei care se aventureaza in natura, indiferent ca vorbim aici de cataratori sau scufundatori, relateaza portalul Luxatic.

Carcasa de 51 mm a ceasului este realizata din titan negru, iar geamul de safir adaugat acesteia permite imersiuni pana la adancimea de 50 de metri.

Mecanismul Super Quartz Breitling calibrul 76 se dovedeste a functiona ireprosabil chiar si la temperaturi extreme, iar ca artificiu tehnic display-ul digital LCD cu functii de indicator al rezervei de energie si calendar se poate dovedi util aventurierilor care petrec zile la rand in pustietate.

Ceasul poate fi folosit si pentru a transmite un semnal de urgenta in sistem Corpas-Sarsat in cazul unor accidente nedorite, iar culorile cadranului si marcajele fosforescente se dovedesc extrem de utile in cazul in care ramai captiv intr-o pestera sau blocat sub valul unei avalanse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Breitling, #tinute outdoor, #ceas Breitling Emergency Night Mission , #Tinute