Alege tinuta potrivita pentru masa de Craciun

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
3742 citiri
Alege tinuta potrivita pentru masa de Craciun

Alege o rochie din jerseu sau lana, accesorizata cu o brosa colorata pentru masa de Craciun in familie. Daca servesti cina la restaurant, opteaza pentru o rochie rosie accesorizata cu multe bijuterii cu cristale si pietre mari, te sfatuiesc designerii.

Culorile potrivite pentru o astfel de ocazie sunt rosu, alb, gri sau verde. Poti purta cu incredere si imprimeuri specifice precum reni sau fulgi de nea, spun acestia.

"In afara de negrul clasic, accesorizat cu bijuterii fantezie, as recomanda verde smarald sau rosu, odata pentru ca sunt culori in voga dar si pentru ca simbolizeaza Craciunul. Auriul este iar o culoare frumoasa, eleganta si care te duce cu gandul la sarbatoare si, de ce nu, la beteala din brad", a explicat Dana Savuica pentru Business24.

Elementele care nu ar trebui sa lipseasca din tinuta pentru cina de Craciun

Dana Savuica te sfatuieste sa optezi pentru o rochie din jerseu sau lana pentru o cina in familie, iar pentru o masa la restaurant nu uita sa iti accesorizezi tinuta cu bijuterii cu cristale si pietre mari.

"Depinde unde se tine masa de Craciun.O rochie din jerseu sau lana, midi, cu o brosa colorata sau un pantalon cu pullover sau jacheta cambrata, cu un guler din blanita sau o esarfa in culorile Craciunului, pot fi doua tinute confortabile dar cu accente elegante.

Pentru o masa festiva la restaurant se poate opta pentru o rochie din lana buclata, jerseu sau neoprene, usor cambrata, accesorizata cu multe bijuterii cu cristale si pietre mari", a explicat Dana Savuica pentru Business24.

Pe de alta parte, Romanita Iovan crede ca rochia rosie este cea mai potrivita pentru o tinuta reusita de Craciun.

"Rochia rosie este perfecta in aceasta ocazie dar, daca esti conservatoare, poti opta pentru imprimeuri specifice, reni, fulgi, indeosebi imprimeuri nordice! Accesoriile trebuie sa fie in nuante neutre, nude sau metalice (bronz sau auriu)", a precizat Romanita Iovan pentru Business24.

Ce ar trebui sa eviti cand iti alegi tinuta pentru Craciun

Romanita Iovan te sfatuieste sa nu alegi pentru aceasta seara haine cu multe imprimeuri.

"Tinuta nu trebuie sa aiba prea mult sclipici, nu trebuie sa fie mai incarcata decat bradul de Craciun! Nu opta pentru pentru fusta sau rochia mini sau prea stramta! Nu ramane in haine de casa! Nu alege jeans!", a adaugat Iovan.

Parerea Romanitei Iovan este impartasita si de Dana Savuica.

"Nu pot spune ca am vazut greseli mari la tinutele de Craciun. Sunt cazuri cand ori se 'impodobesc' prea tare ori sunt tinute in culori terne", a spus Dana Savuica.

#tinuta Craciun, #sfaturi tinuta Craciun, #imbracaminte cina Craciun, #tinuta cina Craciun , #Tinute