Cum te imbraci la petrecerile de cocteil din decembrie

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 00:00
7686 citiri
Cum te imbraci la petrecerile de cocteil din decembrie

Anotimpul petrecerilor de cocteil este in toi, iar tinutele tale trebuie sa fie la inaltime. Business24 iti recomanda pentru urmatoarea petrecere o rochie nude, din tull, cu pietre aplicate, care acopera suficienta suprafata din piele incat sa iti pastreze eleganta si decenta.

Desigur, pentru un plus de efect, merita sa alegi o geanta aurita, si o pereche de pantofi nude sau, de ce nu, chiar aurii, te sfatuiesc specialistii Harrods.

Daca vrei o culoare mai puternica, atunci sigur o rochie rosie din matase, cu paiete elegante ce iti scot in evidenta silueta ar fi o alegere inteligenta.

Chiar si cateva accesorii stralucitoare iti pot defini tinuta, daca alegi celebra "little black dress" pentru petrecerea de sfarsit de an. Business24 iti recomanda bratara Erickson Beamon, tot de la Harrods, asortata la pantofii Casadei, din piele intoarsa rosie, cu platforma integrata si tocuri cui cu pietricele.

Intrucat magazinul Harrods nu are reprezentanta in Romania, iar livrarea dureaza de la sase pana la 10 zile lucratoare, ar trebui sa te grabesti putin, daca vrei sa porti o astfel de tinuta in 2012.

Rochita Jovani, 925 de lire sterline

Foto: Harrods

Plic Anya Hindmarch, 350 de lire sterline

Foto: Harrods

Platforme Sergio Rossi

Foto: Harrods

Pantofi Casadei, 952 de lire sterline

Foto: Harrods

Rochie Ruth Tarvydas, 699 de lire sterline

Foto: Harrods

Bratara Erickson Beamon, 565 lire sterline

Foto: Harrods

#tinuta petrecere cocteil, #accesorii tinuta cocteil, #tinuta cocteil Harrods , #Tinute seara