Parfum de primavara: Baiser Vole de la Cartier

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 00:00
3429 citiri
Parfum de primavara: Baiser Vole de la Cartier

Parfumul pe care il porti zilnic te caracterizeaza, iar daca preferi simplitatea rafinata, atunci ar trebui sa alegi un parfum fin, floral si fresh, cu o singura aroma.

Fie ca te aranjezi pentru o intalnire de afaceri, fie ca te pregatesti pentru birou, propunerea noastra din aceasta saptamana este Baiser Vole de la Cartier.

Aceasta creatie unica in istoria parfumului emana aroma unei singure flori, crinul, floare a regalitatii.

Astfel, in aceasta apa de parfum Mathilde Laurent, parfumierul casei Cartier, a surprins note olfactive putin explorate de alti creatori pana acum.

Toate sticlele de parfum Cartier sunt foarte asemanatoare cu niste bijuterii si devin adevarate opere de arta cu forme gratioase, a caror concept de baza este rafinamentul.

Sticla parfumului Baiser Vole este realizata in stilul atemporal al elegantei Cartier, imitand faimoasa bricheta Cartier, asemenea unei bijuterii, si reia o forma pe care casa Cartier a consacrat-o: ovalul ca expresie a feminitatii.

Etuiul a fost creat pentru a exprima feminitatea Cartier, pe un fundal roz catifelat care pastreaza emblema brandului: blazonul, friza si logo-ul rosu Cartier.

Gama apei de parfum Baiser Vole este disponibila in Romania in sticle de 30, 50 si 100 de ml, cu preturi intre 279 de lei si 549 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parfum primavara, #parfum crin, #parfum Baiser Vole , #Tinute office