Stilul potrivit pentru petrecerea potrivita! Alege rochia cu care nu vei da gres

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
4633 citiri
Stilul potrivit pentru petrecerea potrivita! Alege rochia cu care nu vei da gres

Ati fost invitata la o petrecere sofisticata de Revelion? Atunci e timpul sa va alegeti cu grija o rochie eleganta, sofisticata, pentru a va face o intrare cu stil in noul an.

De la celebra rochie mini neagra, la rochiile lungi din materiale fluide, la rochiile colorate cu imprimeuri moderne, industria modei va ofera o gama extrem de larga de unde sa alegeti.

Mai jos, puteti vedea sugestiile noastre pentru petrecerea de revelion, Business24.ro ajutandu-va sa va decideti ce stil sa adoptati si ce vi s-ar potrivi mai bine.

Rochie Venus din Milo

Designerul Donna Karan propune pentru noaptea dintre ani o rochie lunga, asimetrica din crep drapat si jersey. Purtand aceasta rochie veti fi eleganta precum Venus din Milo.

Rochia costa 3.260 de euro si accesoriile pe care vi le recomandam la o astfel de tinuta sunt sansale aurii cu toc inalt cerceii Roberto Cavalli precum

Cerceii Roberto Cavalli de Swarovski si placati cu aur se combina perfect cu stilul flamboiant al rochiei de seara. Pret: 390 de euro.

Rochii cu imprimeuri

Daca va plac imprimeurile, Jonarhan Saunders va sugereaza rochiile Arenti din matase de culoare albastra cu imprimeu.

Modelul rochiei e de inspiratie baroca si poate fi purtata in combinatie cu accesorii de argint sau aur alb, iar designerul va propune o varianta midi si una lunga.

Pretul acestor rochii este de circa 2.000 de euro.

Tinuta eleganta din doua piese

Fusta sofisticata Vionnet de lungime medie din bumbac tesut in ochiuri, pune in evidenta talia si lungeste picioarele in combinatie cu pantofii cu toc, in timp ce bluza de matase de la Reed Krakoff, intr-o nuanta nude si cu taietura fina la maneci, formeaza o tinuta eleganta si rafinata pentru noaptea de revelion.

Pretul tinutei ajunge la 1.000 de euro, fusta costand circa 600 de euro, iar bluza in jur de 400 de euro.

Rochie retro

Daca va place stilul retro, puteti opta pentru o rochie cu buline "polka dot", care dau un aer retro sic tinutei dumneavoastra.

Sugestia noastra este rochia Giulietta din matase si crep, inspirata din creatiile realizate de Sofia Sizii in anii '60, ce poate fi achizitionata la pretul de 1.200 de euro.

Tinuta se completeaza foarte bine cu bratara Aurelie Bidermann, cu design sofisticat de impletitura, realizata din aur de 18 karate si cu pantofii negri de la Yves Saint Laurent din piele intoarsa, cu tocuri de 12 cm.

Rochii sic in culori vesele

Pentru femeile indraznete, Vionnet prezinta rochia asimetrica din satin verde deschis, la pretul de 1.400 de euro. Modelul fluid al rochiei si cureaua lata din fata subtiaza silueta. Accesorii metalice, late sunt cele care completeaza cel mai bine o astfel de tinuta.

Clasica rochie neagra

Din topul tinutelor de petrecere, nu putea lipsi rochia neagra, care reprezinta intotdeauna o solutie eleganta, si se potriveste femeilor carora le place stilul clasic.

Rochia Julien Macdonald de catifea neagra, cu broderie de brocart si sifon drapat, poate deveni o adevarata bijuterie, asortata cu accesorii de aur si tocuri foarte inalte. Pretul la care o puteti achizitiona este de 1.200 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinute revelion, #rochii iarna 2011, #rochii elegante, #rochii lux, #Yves Saint Laurent, #Vionnet , #Tinute ocazie